Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Βίασαν, δολοφόνησαν, διαμέλισαν και έκαψαν 10χρονο κοριτσάκι την ημέρα των γενεθλίων του. Ένοχοι η ίδια του η μητέρα και ο φίλος της!

Τη μέρα που θα γιόρταζε τα 10α γενέθλιά της, ένα κοριτσάκι βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές στο διαμέρισμα της οικογένειάς της στο Νέο ...

Βίασαν, δολοφόνησαν, διαμέλισαν και έκαψαν 10χρονο κοριτσάκι την ημέρα των γενεθλίων του. Ένοχοι η ίδια του η Μητέρα και ο Φίλος της!
Τη μέρα που θα γιόρταζε τα 10α γενέθλιά της, ένα κοριτσάκι βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές στο διαμέρισμα της οικογένειάς της στο Νέο Μεξικό, με τα διαμελισμένα της μέλη καμένα και τυλιγμένα σε μια κουβέρτα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε γνωστό την Πέμπτη, όταν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον της μητέρας του κοριτσιού, του φίλου της και της ξαδέρφης του. Οι τρεις τους συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Η αστυνομία αναφέρει ότι το κοριτσάκι αναγνωρίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ως η Victoria Martens. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι της έκαναν ένεση μεθεμφεταμίνης, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση, στραγγαλίστηκε και δέχτηκε μαχαιριές, πριν την διαμελίσουν.


Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση για διατάραξη σε μια περιοχή με πολυκατοικίες. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αντίκρυσαν μια φρικιαστική σκηνή στο μπάνιο.

“Είναι μια τρομερή τραγωδία για την κοινότητά μας. Θέλω να βεβαιώσω το κοινό ότι θα αποδώσουμε δικαιοσύνη και θα εξαντλήσουμε κάθε πηγή σε αυτή την έρευνα,» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.
Το πρωί της Πέμπτης, απλός κόσμος άφηνε λίγα λουλούδια και δώρα στη μνήμη της μικρής 10χρονης Victoria κοντά στο σπίτι της.

Η Susana Martinez, η κυβερνήτης της Πολιτείας, σε μια δήλωσή της σχετικά με τη δολοφονία του κοριτσιού είπε ότι το έγκλημα είναι αδιανόητο και θα πρέπει να επιβληθεί αυστηρή δικαιοσύνη στους υπεύθυνους.










Η μητέρα του κοριτσιού, η 35χρονη Michelle Martens, ο 31χρονος φίλος της, Fabian Gonzales, και η 31χρονη ξαδέλφη του, Τζέσικα Kelley, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού που καταλήγει σε θάνατο, απαγωγή και αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων. Ο Gonzales και η Kelley έχουν επίσης χρεώνονται με εγκληματική σεξουαλική κακοποίηση του ανηλίκου.

Ο Gonzales, το αριστερό του οποίου μάτι φαίνεται μαύρο και πρησμένο, αρνήθηκε ότι είχε τίποτα να κάνει με το θάνατο της Victoria, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος αργά την Τετάρτη. Αυτός και η Martens φέρεται να είχαν γνωριστεί σε ένα site γνωριμιών.

Η μητέρα του θύματος, που έφερε ράμματα σε πληγή πάνω από τη μύτη της, δεν είπε τίποτα, τη στιγμή, που αστυνομικοί την οδηγούσαν στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η Kelley εισήχθη στο νοσοκομείο αργά την Τετάρτη και θα φυλακιστεί αφότου πάρει εξιτήριο. Δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους μπήκε στο νοσοκομείο.

Σήμερα το απόγευμα, η Michelle Martens και ο Fabian Gonzales εμφανίστηκαν στο δικαστήριο το οποίο όρισε εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τον καθένα. 

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, η Martens εξομολογήθηκε ότι ο Gonzales είχε το κορίτσι υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς έτσι θα μπορούσε να «την ηρεμήσει» και να κάνουν σεξ μαζί της. Είπε επίσης ότι η Kelley κρατούσε το χέρι της πάνω από το στόμα του παιδιού και ότι μαχαίρωσε το κορίτσι στο στομάχι αφού ο Gonzales την είχε πνίξει.


Η καταγγελία αναφέρει επίσης ότι η μητέρα, η οποία έχει επίσης ένα μικρότερο γιο, είπε στους αστυνομικούς ότι ο Gonzales και Kelley διαμέλισαν τη Victoria.

Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκε το σώμα του κοριτσιού στο μπάνιο, τυλιγμένο και καμένο σε μια κουβέρτα. Μερικά από τα υπολείμματά  της βρέθηκαν σε μια πλαστική σακούλα μέσα σε ένα καλάθι κοντά στην κουζίνα, ανέφερε η Albuquerque Journal, επικαλούμενη τα αρχεία του δικαστηρίου.

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Εκπαίδευσης του Albuquerque ανακοινώθηκε την Πέμπτη ότι η Victoria Martens ήταν μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο του Petroglyph στη δυτική πλευρά του Albuquerque.