Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Τι ωραία, που περνάς Αλέξη!

Τραλαλί τραλαλό τι ωραία, που περνώ.  Τι ωραία, που περνάτε! Για σας τους αριστερούς είναι η ζωή. Του φόρεσες και το σωσίβιο για να αι...

Τι ωραία, που περνάς Αλέξη!
Τραλαλί τραλαλό τι ωραία, που περνώ. 
Τι ωραία, που περνάτε! Για σας τους αριστερούς είναι η ζωή. Του φόρεσες και το σωσίβιο για να αισθάνεται ασφαλής (όπως είπε ο ίδιος) και όλα καλά. Για τα δικά μας τα προβλήματα κάνεις τον Κινέζο ή τον Κορεάτη, αν προτιμάς.

Παρακαλάς να εφαρμοστεί η συμφωνία με την Τουρκία ξεχνώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, που καταπατούνται στη γείτονα χώρα. Μακριά από τον κώλο μας το πρόβλημα και ξαφνικά παύει να είναι πρόβλημα. Με τους υπόλοιπους 57.000 να δούμε τι θα κάνεις.

Ήρεμα και χαλαρά. Στο ίδιο πνεύμα όλη η κυβέρνηση. Λογικό. Τώρα που τα υπογράψατε όλα, τώρα που τα ξεπουλήσατε όλα, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Να και η ανάπτυξη, που έρχεται. Εξαλείψατε και τη φοροδιαφυγή, αφού πλέον δεν έμεινε κανείς στη χώρα, που να αποκτά εισοδήματα. Νέο αίμα στο δικαστικό κλάδο. Στα νοσοκομείο όλα καλά, αρκεί οι ασθενείς να φέρνουν από το σπίτι, γάζες, βαμβάκι, σεντόνια, φάρμακα, καμιά νοσοκόμα, τον προσωπικό τους γιατρό και κανένα χορηγό. 

Στην παιδεία, μπορείτε ελεύθερα να συνεχίζετε να μειώνετε τις ώρες του ωρολογίου προγράμματος, για το καλό των μαθητών, αλλά κυρίως για να μην προσληφθεί τα επόμενα 20 χρόνια κανένας δάσκαλος και κανένας καθηγητής. Ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί μόλις οι τοκογλύφοι πάρουν όλα τα σπίτια.

Γενικά όλα είναι καλά. Ο κήπος είναι ανθηρός. Χαμόγελο ο Αλέξης. Χαμόγελο η Όλγα. Χαμόγελο ο Στάθης και ο Σταθάκης. Χαλαροί (στα τέτοια τους) οι Φίλης, Μάρδας, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος, Κοντονής και όλος ο υπόλοιπος συρφετός. Τραγική εξαίρεση ο Σάντσο Πο(υ)λάκης. Ένας τραμπούκος ψευτόμαγκας πάντα χρειάζεται. Έτσι για να μην ξεχνάμε από πού ερχόμαστε και που θέλουμε να πάμε.

Και ξαφνικά θυμηθήκατε την απλή αναλογική. Γιατί δεν τη θυμηθήκατε το Σεπτέμβριο, που είσαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις; Τι περίεργο, που τη θυμάστε τώρα, που καταποντίζεστε δημοσκοπικά! Θα είναι το τελευταίο "δώρο" σας στην πατρίδα. Φεύγοντας θα τη βυθίσετε στην ακυβερνησία.

Ελπίζουμε Αλέξη να έχεις πολλά σωσίβια. Αν δεν τα χρησιμοποιήσετε εσείς, θα τα χρειαστούμε εμείς για να μεταναστεύσουμε στην Αμερική κολυμπώντας.