Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Άλλες γυναίκες προσπαθούν για χρόνια να γίνουν μητέρες και άλλες πετούν τα παιδιά τους στα σκουπίδια!!

Άλλη μία είδηση από το παρελθόν. Ωστόσο και μόνο η σκέψη ότι θα μπορούσε κάποιος να πετάξει ένα μωρό ζωντανό στα σκουπίδια, προκαλεί ανα...

Άλλη μία είδηση από το παρελθόν. Ωστόσο και μόνο η σκέψη ότι θα μπορούσε κάποιος να πετάξει ένα μωρό ζωντανό στα σκουπίδια, προκαλεί ανατριχίλα.
Ο Θεός όμως ξέρει πάντα καλύτερα. Δεν επέτρεψε να χαθεί άδικα μια αθώα ψυχή.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Kearns της πολιτείας Utah των ΗΠΑ.
Ευτυχώς η γειτόνισσα, ανακάλυψε το νεογέννητο μέσα στον κάδο των σκουπιδιών. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ηχητικό ντοκουμέντο της τηλεφωνικής κλήσης στην άμεση δράση. Συγκλονίζει η αγωνία της γυναίκας, στην προσπάθειά της να βοηθήσει να κρατηθεί στη ζωή το μωρό μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.


Αντίστοιχο περιστατικό συνέβει 2,5 μήνες πριν, όταν ένα νεογέννητο βρέθηκε ζωντανό σ' έναν συμπιεστή απορριμάτων στο Dumpster. Το μικρό αγοράκι κατάφερε να επιβιώσει παρά τις φρικτές συνθήκες. Ήταν καλυμμένο με αίμα και έφερε ακόμα τον ομφάλιο λώρο.

Το γεγονός έλαβε χώρα την Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών. Το μωράκι βρήκε ένα ζευγάρι, που εργαζόταν στον συμπιεστή. Η κοπέλα λίγο πριν πατήσει το κουμπί του συμπιεστή, που συμπιέζει τα σκουπίδια, νόμισε πως άκουσε κλάμα μωρού. Ο σύντροφός της σκαρφάλωσε στον συμπιεστή και ανακάλυψε το μωρό πίσω από έναν φούρνο μικροκυμάτων.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Providence όπου οι γιατροί κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή. Η μητέρα του μωρού αναζητείται από την αστυνομία.

Θαύματα συμβαίνουν!

Πηγή
Πηγή




 http://www.good4utah.com/news/local-wasatch-front-/newborn-baby-girl-found-in-garbage-can-in-kearns