Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Μολότοφ, χημικά και πετροπόλεμος ανάμεσα σε ΜΑΤ και μπαχαλάκηδες στο Σύνταγμα (φώτο)

Ολιγόλεπτη ένταση σημειώθηκε στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό, που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, όταν ομάδα κουκουλοφόρων από την πλατεί...

Μολότοφ, χημικά και πετροπόλεμος ανάμεσα σε ΜΑΤ και μπαχαλάκηδες στο Σύνταγμα (φώτο)
Ολιγόλεπτη ένταση σημειώθηκε στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό, που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, όταν ομάδα κουκουλοφόρων από την πλατεία εκτόξευε βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια.


Έπειτα από λίγα λεπτά οι τελευταίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους αντιεξουσιαστές με αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά ο όγκος των διαδηλωτών ενώ μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές.

Για αστυνομική καταστολή κατά των διαδηλωτών έξω από τη Βουλή με χημικά έκανε λόγο παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και κάλεσε την κυβέρνηση να παρέμβει.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ένωσης Λαρισαίων Αγροτών, Χρήστος Σιδερόπουλος, ο οποίος συμμετείχε μαζί με άλλους αγρότες στο συλλαλητήριο δέχθηκε επίθεση από αντιεξουσιαστή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να φύγει με αίματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο αγροτοσυνδικαλιστής μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τραύματα στο κεφάλι, τα οποία δέχθηκε από άνδρα που κρατούσε κράνος.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε ηλικιωμένο άνδρα φωνάζοντας πως πρόκειται για «φασίστα».

Το  «παρών» στο συλλαλητήριο δίνουν μαζί με τους δημόσιους υπαλλήλους στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, αγρότες, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς και Ρώσοι που εορτάζουν την αυριανή 71η επέτειο από τη νίκη των Σοβιετικών έναντι των Γερμανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος και το κτίριο του Κοινοβουλίου (Σταδίου, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Φιλελλήνων) και τα γύρω στενά.