Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

«Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου»

Πέθανε η 32χρονη που είχε διαπομπευθεί ως πόρνη και οροθετική επί υπουργίας Λοβέρδου. Το ξέσπασμα της μητέρα της ...  Έφυγε από τη ζωή...

Πέθανε η 32χρονη που είχε διαπομπευθεί ως πόρνη και οροθετική επί υπουργίας Λοβέρδου. Το ξέσπασμα της μητέρα της ... 
Έφυγε από τη ζωή μια ακόμη από τις γυναίκες που διαπομπεύτηκε ως πόρνη και οροθετική το 2012 επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου.

Η Μαρία ήταν 32 χρόνων, ψηλή, μελαχρινή και μητέρα ενός μικρού παιδιού, όπως διαβάζουμε στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Η μητέρα της, Ευμορφία Κουλουριώτη, λίγο πριν κηδέψει την κόρη της αποφάσισε να απευθυνθεί δημόσια στην κοινωνία και με σημείωμ αστην εφημερίδα να καταγγείλει τον πολιτικό και τις επιλογές των κυβερνήσεων που συμμετείχε. 

Ο νόμος Λοβέρδου. Η διαπόμπευση με φωτογραφίες και συλλήψεις 


Πριν από τις εκλογές του 2012 ο υπουργός Υγείας ο Α. Λοβέρδος εξέδωσε την υγειονομική διάταξη 39Α, η οποία βασιζόταν σε Αναγκαστικό Νόμο του 1940 και προέβλεπε: 
«Εχοντας υπόψη την ανάγκη λήψης μέτρων για να προστατευτεί η υγεία του πληθυσμού, αποφασίζουμε: Λοιμώδη νοσήματα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία θεωρούνται τα νοσήματα που ορίζονται ρητώς από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ειδικά για το HIV, HBV, HCV θα υπάρχει ειδικός έλεγχος για τα άτομα που κάνουν χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για τα εκδιδόμενα άτομα. Οι αστυνομικές αρχές παρέχουν κάθε νόμιμη συνδρομή. »Οι παραβάτες των διατάξεων της παρούσας τιμωρούνται κατά τα οριζόμενα. Τώρα, αν κάποιος δεν δεχτεί τον έλεγχο, τον κάνουμε με το ζόρι». 

Ακολούθησε η εφαρμογή της διάταξης και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, δεκάδες γυναίκες διαπομπεύτηκαν με φωτογραφίες, συνελήφθησαν και κλείστηκαν στις φυλακές. ...