Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Δεν είπα αυτό, που ακούσατε. LoL. Μαζέψτε τους.

Μέχρι σήμερα πίστευα ότι όποιος επιθυμεί να γίνει γιατρός, δε χρειάζεται να εξετάζεται στο μάθημα της γλώσσας. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος...

Δεν είπα αυτό, που ακούσατε. LoL. Μαζέψτε τους.
Μέχρι σήμερα πίστευα ότι όποιος επιθυμεί να γίνει γιατρός, δε χρειάζεται να εξετάζεται στο μάθημα της γλώσσας. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος μου απέδειξε το αντίθετο. Ας το δούμε μαζί:


Παπαχριστόπουλος στη Βουλή καταγεγραμμένος σε βίντεο:

«Τι άλλο μπορεί να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου... Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;»

Κι εγώ νόμιζα ότι το διάλογο τον έβγαλε στη φόρα το wikikeaks. Μήπως κάνεις λάθος βρε Θανάση;

Αμέσως μετά στους δημοσιογράφους:

«Όταν είπα αυτό εννοούσα το άλλο το αυτονόητο, ότι η κυβέρνηση καλά έκανε και «σήκωσε» την υποκλοπή για να κάψει αυτό το σενάριο»

Από τα πρακτικά της βουλής η επίμαχη φράση εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Ωστόσο ταλαίπωρε πολίτη αυτής της κακόμοιρης χώρας, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών «ανδρών».

Άλλα λένε και άλλα εννοούν. Λένε π.χ. θα σκίσω το μνημόνιο και εννοούν θα το σκίσω για να υπογράψω στη θέση του δύο καινούργια συν ένα παράλληλο πρόγραμμα

Σου λένε ότι δεν θα κόψουν μισθούς και συντάξεις και υπογράφουν ακριβώς το αντίθετο.

Θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και εννοούν ότι παραμένει και αυξάνεται.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και εννοούν ότι τα σπίτια μας θα τα πάρουν τα ξένα funds

Μειώνει ο Φίλης κατά μία ώρα την ημέρα το πρόγραμμα σπουδών στα Δημοτικά, καταργεί στη πράξη το ολοήμερο σχολείο και φροντίζει να κλείσουν μερικές εκατοντάδες νηπιαγωγεία και προσπαθεί να σε πείσει ότι αυξάνεται κατά μία ώρα το ωρολόγιο πρόγραμμα και ότι ο θεσμός του ολοήμερου επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα!

Έλεος πια. Δεν τους αντέχουμε άλλο. Ρεζίληδες πολιτικάντηδες της δεκάρας, που μας ξεφτιλίζουν διεθνώς.

Δε θέλουμε να μας σώσετε ρε. Στα τσακίδια.

Ο ανεκδιήγητος