Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Κε Δένη, και οι εξυπνάδες επίσης δεν είναι στραγάλια

  Αντίθετα τα blog και οι ιστοσελίδες είναι πιο πολλά και από τα στραγάλια. Ο καθένας αυτοαναγορεύεται σε δημοσιογράφο και αυτομάτως αποκτά ...

 

Κε Δένη, και οι εξυπνάδες επίσης δεν είναι στραγάλια

Αντίθετα τα blog και οι ιστοσελίδες είναι πιο πολλά και από τα στραγάλια. Ο καθένας αυτοαναγορεύεται σε δημοσιογράφο και αυτομάτως αποκτά άποψη επί παντός επιστητού, ακόμα κι αν στερείται σχετικών γνώσεων. Κι έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη αποκτά βήμα και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να προσβάλει, να συκοφαντεί και να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, χωρίς καμία απολύτως συνέπεια.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο, κάποιοι, με το πρόσχημα του κορωνοϊού και στον βωμό μερικών κλικ, δεν έχουν σταματήσει να τρομοκρατούν τον κόσμο και να απειλούν με εισαγγελικές παρεμβάσεις, όποιον τυγχάνει να έχει το θάρρος να διατυπώνει δημόσια την διαφορετική του άποψη.

Ο κάθε blogger ή διαχειριστής ιστοσελίδας, από τα κείμενα που λαμβάνει, έχει δικαίωμα να αναρτά μόνο εκείνα, που γουστάρει, φροντίζοντας ως μικρός Θεός για την μονόπλευρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Όντως οι μηνύσεις δεν είναι στραγάλια, γι’ αυτό και στην ζωή μου, προς το παρόν, έχω κάνει μόνο μία. Ωστόσο, το πώς διαχειρίζομαι την τιμή και την υπόληψή μου και με ποιον τρόπο θα την προστατεύσω, είναι δικό μου θέμα και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανένα.

Πάντως ευχαριστώ για την δωρεάν δημόσια συμβουλή, από έναν ειδικό του είδους και εύχομαι για κάθε γαργαλιστικό τίτλο, που βάζεις, να παίρνεις χιλιάδες κλικ και η ιστοσελίδα σου να ανεβαίνει συνεχώς στην αξιολόγηση της alexa.

Γιώργος Βαρδακώστας