Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Δακρύζω … συνεχίζω

Να σταματήσω ή να συνεχίσω; Η επιλογή δεν θα είναι δική μου. Αποφάσισες. Η εντολή σου είναι ξεκάθαρη. Το περιμέναμε; Η αλήθεια είν...

Δακρύζω … συνεχίζω


Να σταματήσω ή να συνεχίσω; Η επιλογή δεν θα είναι δική μου. Αποφάσισες. Η εντολή σου είναι ξεκάθαρη. Το περιμέναμε; Η αλήθεια είναι πως όχι. Ωστόσο αυτή τη φορά οι πολλοί είπαν πράγματι Όχι .

- Όχι στον κομματισμό.
- Όχι στη μετατροπή των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια σε δημοσκόπηση.
- Όχι στα ρουσφέτια και τα μαγειρέματα. 

Δεσμευόμαστε να μην μετατρέψουμε ποτέ αυτό το περήφανο «Όχι» σε «Ναι». Λέμε όμως ένα μεγάλο Ναι στη διαφάνεια, την αξιοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια. 

Η Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών είναι εδώ! Είμαστε δίπλα σου, συμπαραστάτες στην καθημερινότητά σου. Συνοδοιπόροι στον δύσκολο δρόμο της δημόσιας εκπαίδευσης. Μαζί θα σηκώσουμε το βαρύ φορτίο που το λειτούργημά μας επιβάλλει. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα που κάναμε ήταν συγκινητική. Στις 7 Νοεμβρίου απέδειξες ότι είσαι κι εσύ ελεύθερος.

Συγκινούμαι, λέω ευχαριστώ και απλά … συνεχίζω.

Εκλογές ΠΥΣΔΕ Πιερίας 2018

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών: 359 (1 αιρετός)
Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων:  212 (1 αιρετός)
Αυτόνομη Αγωνιστική Κίνηση: 200
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: 76

Η αποχώρηση από τα συνδικαλιστικά πράγματα της Πιερίας, αναβάλλεται για 2 τουλάχιστον χρόνια. Ωστόσο, παρά το ότι συγκεντρώσαμε σχεδόν όσες ψήφους πήραν ο δεύτερος και ο τρίτος μαζί, η άποψή μας για ακομμάτιστο συνδικαλισμό παραμένει ακόμη μειοψηφική. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε μέχρις ότου το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών ν’ αποτελέσει το μοναδικό ενιαίο, ακομμάτιστο και πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. 

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών





ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ 
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469