Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Έκαψε ολοσχερώς το σπίτι του προσπαθώντας να σκοτώσει μια αράχνη

Μπορεί να φρικάρεις αν δεις αράχνη στο σπίτι σου. Λογικό. Τα έντομα είναι ανατριχιαστικά, απρόβλεπτα και εφτάψυχα. Μπορείς λοιπόν να χρ...


Μπορεί να φρικάρεις αν δεις αράχνη στο σπίτι σου. Λογικό. Τα έντομα είναι ανατριχιαστικά, απρόβλεπτα και εφτάψυχα. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις ένα βάζο για να τα παγιδέψεις ή κάτι τέτοιο. Μέχρι εκεί όμως…

Μπορεί να μην θέλεις να τις σκοτώσεις. Βέβαια υπάρχει και η σκέψη να κάψεις το σπίτι σου, ώστε να μην ασχολείσαι με τα δεν ξέρω πόσα έντομα ζουν στους τοίχους ή κάτω από αυτό. Κάποιος το έκανε στην πραγματικότητα.

Ένας τύπος στις ΗΠΑ που μάλλον το πήρε προσωπικά και πιο σοβαρά απ’ ότι έπρεπε, χρησιμοποίησε φλόγιστρο για να κάψει τους ιστούς από τις αράχνες στο ταβάνι του. Φλόγιστρο, ναι. Υπερβολή, στην καλύτερη.


Το αποτέλεσμα του όχι και τόσο έξυπνου σχεδίου του, ωστόσο, ήταν καταστροφικό: οι ιστοί της αράχνης άρπαξαν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε ραγδαία, κατακαίοντας το σπίτι του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, την ώρα που πυκνοί καπνοί είχαν καλύψει τον ουρανό. Ο άντρας, αλλά και γείτονές του, έβγαλαν από το σπίτι την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία υπέστη ελαφρά τραύματα κατά την μεταφορά της.

Εκτός από το γεγονός ότι ο άντρας έμεινε πλέον άστεγος και του προσφέρεται βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό, θεωρείται τώρα και ύποπτος από τις Αρχές ότι ξεκίνησε την πυρκαγιά.