Σφαγή στα Μαθηματικά, Απαιτητικά τα θέματα στα Αρχαία

Τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών Προσανατολισμού χαρακτηρίζονται πολύ απαιτητικά. Ήταν αυξημένης δυσκολίας, για άριστα προετοιμασμέν...

Σφαγή στα Μαθηματικά, Απαιτητικά τα θέματα στα Αρχαία

Τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών Προσανατολισμού χαρακτηρίζονται πολύ απαιτητικά. Ήταν αυξημένης δυσκολίας, για άριστα προετοιμασμένους υποψηφίους και μεταξύ των άλλων απαιτούσαν γνώσεις τριγωνομετρίας από προηγούμενη τάξη.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αυξημένη δυσκολία όλων των ερωτημάτων, θα οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά αποτυχίας, αφού πολλά γραπτά θα είναι κάτω από τη βάση.

Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών Προσανατολισμού χαρακτηρίζονται ποιοτικά και απαιτητικά, καλύπτουν ευρύ φάσμα της ύλης και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Το Διδαγμένο κείμενο συνδύαζε αποσπάσματα από τον Πρωταγόρα του Πλάτωνα και πέραν της ερώτησης που ζητούσε τη μετάφραση, συνοδευόταν από τρεις ερμηνευτικές ερωτήσεις, ενώ υπήρχε και ερώτηση τύπου Σωστό-Λάθος από την Εισαγωγή, καθώς και λεξιλογικές ερωτήσεις.

Το Αδίδακτο κείμενο ήταν ένα απόσπασμα από το Φίλιππο του Ισοκράτη και συνοδευόταν από τις κλασικές ερωτήσεις μετάφρασης, γραμματικής και συντακτικού.

Σχετικές αναρτήσεις

Πανελλαδικές Εξετάσεις 184979742865388003

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

item