Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League

Η ΑΕΚ ήρθε να συμπληρώσει την προκριματική φάση του Champions League στο δρόμο των μη πρωταθλητών. Οι υπόλοιπες 14 ομάδες που θα με...

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League

Η ΑΕΚ ήρθε να συμπληρώσει την προκριματική φάση του Champions League στο δρόμο των μη πρωταθλητών.

Οι υπόλοιπες 14 ομάδες που θα μετάσχουν σε δύο γύρους, για τα πέντε εισιτήρια στους ομίλους της διοργάνωσης, ήταν ήδη γνωστές.

Στον πρώτο από τους δύο προκριματικούς γύρους των μη πρωταθλητών (πρώτοι αγώνες στις 25 και 26 Ιουλίου και ρεβάνς στις 1 και 2 Αυγούστου) οι πέντε ισχυροί της κλήρωσης της 14ης Ιουλίου είναι οι Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, Βικτόρια Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπριζ. Οι πέντε θεωρητικά ανίσχυρες ομάδες με τις οποίες θα κληρωθούν θα είναι: Στεάουα, Γιουνγκ Μπόις, Νις, Μπασάκσεχιρ και η ΑΕΚ.

Στα πλέι οφ του Champions League των μη πρωταθλητών (πρώτοι αγώνες 15, 16 και ρεβάνς 22, 23 Αυγούστου) οι πέντε ισχυροί της κλήρωσης της 4ης Αυγούστου θα είναι οι Σεβίλλη, Νάπολι, Λίβερπουλ (οι σίγουρες) και Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, αν προκριθούν από τον πρώτο τους προκριματικό.

Αν αποκλειστούν, οι επιλαχούσες για να ανέβουν στους ισχυρούς είναι κατά σειρά Βικτόρια Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Μπριζ, ανάλογα με τη δική τους τύχη στον πρώτο προκριματικό.

Στους ανίσχυρους των πλέι οφ θα είναι δεδομένα η γερμανική Χοφενχάιμ και η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η πεντάδα θα συμπληρωθεί από τις ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό.

Σχετικές αναρτήσεις

Sports 1617439899238686073

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

item