Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Μπαζντάρεβιτς: «Θα είμαστε καλύτεροι και θα νικήσουμε την Ελλάδα»!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα.  ...

Μπαζντάρεβιτς: «Θα είμαστε καλύτεροι και θα νικήσουμε την Ελλάδα»!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα. 

Αναλυτικά, ο Μπαζντάρεβιτς είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το αν θα είναι επιθετική η τακτική της Βοσνίας: «Κατ' αρχάς, καλωσορίζουμε τους φίλους μας από την Ελλάδα εδώ στην Ζένιτσα. Μετά την προπόνηση θα αποφασίσω ποιοι θα παίξουν και την τακτική μας». 

Για τον Πιάνιτς και τις όποιες εναλλακτικές: «Ο Πιάνιτς πιστεύω ότι θα παίξει σε όλο το ματς. Όλοι οι παίκτες μου είναι σε άριστη κατάσταση και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό». 

Για το φαβορί: «Όλοι ξέρουμε ότι ο γηπεδούχος έχει προβάδισμα, αλλά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό. Μην ξεχνάμε τι έγινε στο Βέλγιο-Ελλάδα ή στο πρώτο Ελλάδα-Βοσνία. Μεγάλο φαβορί δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στο τέλος». 

Για το αν είναι πιο σημαντικό το ματς με την Ελλάδα ή με το Βέλγιο: «Όλα τα παιχνίδια έχουν το ενδιαφέρον τους, αλλά το αυριανό ματς είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε αύριο και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Γι' αυτό λέω ότι είναι το πιο σημαντικό ματς απ' όλα». 

Για το πώς θα απαντήσει στο αμυντικό παιχνίδι της Ελλάδας: «Όλοι έχουμε τις λύσεις μας και πιστεύω ότι θα είμαστε οι καλύτεροι και θα πάρουμε το ματς». 

Για το ποιο ματς του έχει μείνει και τον Τζέκο: «Ως προπονητής είναι πιο δύσκολο και θα το καταλάβει και ο Τζέκο αν γίνει προπονητής. Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι αύριο και να σταθούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι».