Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Όχι δεν λιώνουν οι πάγοι. Όχι δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ούτε η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει, ούτε ακραία καιρικά φαινόμενα έχουμε ούτε και η Γη γυρίζει. Όλα ψέματα. Κινέζικη συνωμοσία. Αυτο...

Όχι δεν λιώνουν οι πάγοι. Όχι δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ούτε η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει, ούτε ακραία καιρικά φαινόμενα έχουμε ούτε και η Γη γυρίζει. Όλα ψέματα. Κινέζικη συνωμοσία. Αυτοί οι κιτρινιάρηδες μας ψεκάζουν.

Βρε μπας και ζείτε μες στα ορυχεία; Μήπως έχετε πάθει ανοσία στην τέφρα και την λάσπη; Μήπως πίνετε από τα νερά που έχει μολύνει η ΔΕΗ σας; Δεν σας πειράζουν τα οξείδια του θείου και του αζώτου; Δεν σας ανησυχεί ότι η περιοχή της Κοζάνης έχει το ρεκόρ στους καρκίνους;

Το μόνο που σας νοιάζει είναι μήπως πειράξουν τα προνόμιά σας;

"... πίσω από τον μύθο της κλιματικής αλλαγής βρίσκονται τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και συγκεκριμένες βιομηχανίες που προωθούν φιλοσοφίες, εκστρατείες, «λογικές» και προπαγανδίζουν υπέρ της κλιματικής αλλαγής, με προφανή στόχο να αποκομίσουν κέρδη ..."

Μύθος λοιπόν η κλιματική αλλαγή. Τάδε έφη η αμαρτωλή ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ρίγη συγκίνησης για τους συνδικαλιστάδες, που χειροκροτούν την απόφαση Τραμπ να συνεχίσει να μολύνει το περιβάλλον με μοναδικό σκοπό το κέδρος.

Ντροπή!