Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Κάτω τα χέρια των Μπομπολάδων από τον Κορινό! Να βγούμε στους δρόμους - Ξεσηκωμός τώρα!

Δεν είμαστε αποικία της κάθε εταιρίας που μπορεί να κλείνει τις αερογέφυρες όποτε γουστάρει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Όχ...

Κάτω τα χέρια των Μπομπολάδων από τον Κορινό! Να βγούμε στους δρόμους - Ξεσηκωμός τώρα!

Δεν είμαστε αποικία της κάθε εταιρίας που μπορεί να κλείνει τις αερογέφυρες όποτε γουστάρει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Όχι ρε δεν θα αποκλείσετε την ελεύθερη πρόσβαση στην κωμόπολή μας, δεν θα καταδικάσετε καλοκαιριάτικα τον Κορινό και την τοπική οικονομία του λαού του. Τις ενισχυτικές εργασίες στην αερογέφυρα να τις είχατε κάνει πριν την τουριστική σεζόν ή να τις κάνετε τον Σεπτέμβριο, όχι τώρα! Δεν θα σας αφήσουμε να καταστρέψετε κι άλλο την ήδη βαθιά λαβωμένη από την μνημονιακή πολιτική, τοπική οικονομία, θα βγούμε στους δρόμους όλοι οι Κορινιώτες και δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια.

Αίσχος σε όσους ξεπούλησαν τους εθνικούς δρόμους στις εταιρίες, αλλά και σε όσους σήμερα ως κυβερνώντες, ενώ χθες ως αντιπολιτευάμενοι μέχρι να πάρουν την καρέκλα εξαπατούσαν τους Έλληνες τάχα φωνασκούντες κατά των εταιριών, τώρα αφού επέτυχαν τον στόχο τους και στρογγυλοκάθονται στην πολυπόθητη για αυτούς καρέκλα, τα βρήκαν μια χαρά με τους Μπομπολάδες και έγιναν οι καλύτεροι υπηρέτες τους γεμίζοντας την Ελλάδα με διόδια, τα οποία δήθεν θα καταργούσαν.

Κάτοικοι Κορινού