Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ανοίγει πάλι από αύριο το σύστημα υποβολής δηλώσεων προτίμησης e-epal

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Δηλώσεων Προτίμησης, e-epal, θα συνεχίσει να δέχεται δηλώσ...

Ανοίγει πάλι από αύριο το σύστημα υποβολής δηλώσεων προτίμησης e-epal

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Δηλώσεων Προτίμησης, e-epal, θα συνεχίσει να δέχεται δηλώσεις μαθητών από την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.

Τα σχολεία πρέπει να δημιουργήσουν αρχείο και να διατηρήσουν τις εξουσιοδοτήσεις / υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεμόνων/μαθητών, όπως αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. Φ13α/106159/Δ4/23-06-2017 εγκύκλιο, που αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxis και υπέβαλαν Δήλωση Προτίμησης με τους κωδικούς taxis του διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Για όλες τις υποβληθείσες Δηλώσεις Προτίμησης θα πρέπει να γίνεται ταυτοποίηση του κηδεμόνα του μαθητή που έκανε την ηλεκτρονική δήλωση κατά την έγγραφη του μαθητή στο σχολείο.

Σε περίπτωση που οι μαθητές ανά τάξη, τμήμα και ειδικότητα που θα κατανεμηθούν στη Σχολική σας Μονάδα υπερβαίνει τον ανώτατο αριθμό μαθητών που μπορείτε να φιλοξενήσετε, παρακαλούμε να προβείτε σε κλήρωση, για το ποιοι μαθητές θα εγγραφούν στο σχολείο, παρουσία εκπροσώπου της διοίκησης.

Σύμφωνα με το υπουργείο ξεπέρασαν τις 67.000 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης για την εγγραφή στα ΕΠΑΛ