Γέφυρα Κορινού - Το σχόλιο της ημέρας (από τον Δημήτρη Δένη)

Το σχόλιο της ημέρας (από τον Δημήτρη Δένη)Η γέφυρα του Κορινού έκλεισε σήμερα!

Επί 20 μέρες Ο ΓΝΩΣΤΟΣ και τα τοπικά του παπαγαλάκια αποκοίμισαν-δούλεψαν τον κόσμο, δηλώνοντας ... υπεύθυνα (!!!) πως πήραν διαβεβαιώσεις πως οι εργασίες στη γέφυρα θα γίνουν από Σεπτέμβρη.

Εναλλακτικός δρόμος (επίσημα) ΚΑΝΕΝΑΣ, πράγμα που αγγίζει τα όρια της αντισυνταγματικότητας!
Επίσημα το Κορινός-Κατερίνη θα γίνεται μέσω ... Παραλίας (!) πράγμα που θα κάνει την ήδη βεβαρημένη καλοκαιρινή κυκλοφορία του δρόμου αυτού ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ 2 ΕΞΟΔΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Olympus Plaza (από Εθνική οδό). Ελπίζω η εταιρία αυτή να δείξει την ευαισθησία που δεν έδειξαν οι εκλεγμένοι μας ΑΣΤΕΡΕΣ, ειδικά τα καμάρια του Δήμου μας!

Εναλλακτική ΕΙΣΟΔΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ για Κορινό, είναι επίσης μια υπογειοποιηση κάτω από την Εθνική που βρίσκεται στην παράπλευρη οδό, 1 περίπου χιλιόμετρο μετά την Pierdoor (πρώην βιοτεχνία κουφωμάτων), των αδερφών Μπατάλα!

Φυσικά και πιστεύω, πως με τους τοπικούς άρχοντες που έχουμε, δεν πρόκειται ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...

Και τώρα που τα "κατάφεραν" ετοιμαστείτε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, από τα βολεμένα και καλοταϊσμένα παπαγαλάκια-γρανάζια του συστήματος...

Καλό μας κουράγιο...

ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ (οι περισσότεροι)!

Σχετικές αναρτήσεις

Το σχόλιο της ημέρας 2514930493633478274

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

Text Widget

Connect Us

item