Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ζευγάρι Άγγλων κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του - Έκανε ψευδή καταγγελία κατά ελληνικού ξενοδοχείου

Τον μπελά του βρήκε ένα ζευγάρι Άγγλων όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ψευδή καταγγελία κατά ξενοδοχείου στην Κρήτη, διεκδικώντας ...

Ζευγάρι Άγγλων κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του - Έκανε ψευδή καταγγελία κατά ελληνικού ξενοδοχείου

Τον μπελά του βρήκε ένα ζευγάρι Άγγλων όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ψευδή καταγγελία κατά ξενοδοχείου στην Κρήτη, διεκδικώντας 15.000 ευρώ.

Ο Σον και η Καρολίν Μπονταρένκο πέρασαν μια εβδομάδα τον Οκτώβριο του 2013 στο 5αστερο ξενοδοχείο της Κρήτης και μετά τις όμορφες στιγμές αναχώρησαν για την πατρίδα τους.

Τρία χρόνια αργότερα όμως αποφάσισαν να καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές πως εξαιτίας του φαγητού αλλά και του ποτού, αρρώστησαν.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να προστατέψει φυσικά τη φήμη της, πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε αγωγή κατά του ζεύγους Μπονταρένκο για ψευδή στοιχεία, δίνοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό κατά την παραμονή των Άγγλων στο ξενοδοχείο όπου φαινόταν πως η διαμονή τους δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.


Το ξενοδοχείο ζητά πλέον 200.000 ευρώ για δυσφήμιση και το ζευγάρι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του αν και η Καρολίν Μπονταρένκο φέρεται να αρνείται πως τελικά έγινε καταγγελία με τόσα σοβαρά παράπονα προς το ξενοδοχείο, αναζητώντας ίσως τρόπο να μην υπάρξει κίνδυνος για το σπίτι της.