Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Χανιά: Άγριο έγκλημα με τσεκούρι και ένα νεκρό

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα, στην οδό Μυλωνογιάννη, στα Χανιά. Σύμφωνα με τις πρώτες ...

Χανιά: Άγριο έγκλημα με τσεκούρι και ένα νεκρό

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα, στην οδό Μυλωνογιάννη, στα Χανιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά απο συμπλοκή σε μια μονοκατοικία έπεσε νεκρός, χτυπημένος απο τσεκούρι ένας Ρουμάνος, περίπου 40 ετών.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την οδό Μυλωνογιάννη στην συμβολή με την οδό Μάρκου Μπότσαρη. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι δεν αντελήφθησαν το περιστατικό.

Πληροφορίες λένε ότι στον καβγά που κατέληξε σε τραγωδία, ενεπλάκη ένα ζευγάρι και ένας γείτονας τους, όλοι αλλοδαποί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην μονοκατοικία όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες λένε ότι ο καβγάς έγινε για ασήμαντη αφορμή, στη διάρκεια του οποίου, επιτέθηκαν ο ένας γείτονας στον άλλο με γεωργικά εργαλεία, τα οποία κρατούσαν εκείνη την ώρα αφού έκαναν εργασίες στην πίσω αυλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός βρέθηκε δεμένος σε δέντρο.