Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Τσακαλώτε παραιτήσου ... να σώσεις την τιμή σου

Ήταν Απρίλιος του 2016 όταν η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά αποκάλυψε στην εφημερίδα  «Τα Νέα»  το μεγάλο όπλο του Ευκλείδη στη διαπραγμ...

Τσακαλώτε παραιτήσου ... να σώσεις την τιμή σου

Ήταν Απρίλιος του 2016 όταν η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά αποκάλυψε στην εφημερίδα «Τα Νέα» το μεγάλο όπλο του Ευκλείδη στη διαπραγμάτευση με τους «θεσμούς».

«Αν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 9.100 ευρώ εγώ θα πάω στο Μαξίμου και θα παραιτηθώ στον Τσίπρα. Μετά θα πάω στη Βουλή και θα καταψηφίσω»

Έρχεται μια στιγμή στην ιστορία που οι μεγάλοι άντρες κάνουν μεγάλες δηλώσεις και αυτές καταγράφονται, ώστε να αποτελούν φάρο για να βρίσκουν τα παιδιά μας το δρόμο τους στη ζωή.

Λόγια μεγάλων αντρών. Οι μεγάλοι άνδρες στις μέρες μας φοράνε παντελόνια και όχι φουστανέλες. Κι όταν λένε κάτι το εννοούν και το κάνουν πράξη.

Δεν θέλει πολλή σκέψη, ούτε πολύ μυαλό. Ήρθε η ώρα να περάσεις στην ιστορία. Ήρθε η ώρα να μας κάνεις να ξεχάσουμε όλα όσα μας έχεις κάνει. Θα σε μνημονεύουμε στα εγγόνια μας όχι για τα μνημόνια που υπέγραψες, αλλά για την ευθιξία που έδειξες, όταν αποδείχτηκες ανίκανος.

Παραιτήσου.

Δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά και θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι όλα αυτά που πίστευες όταν ήσουν αριστερός, δεν εφαρμόζονται στην πράξη. Το μόνο που μένει να σώσεις είναι η τιμή σου. 

Γι' αυτό παραιτήσου.

Ακόμα κι αν τη δήλωση εκείνη δεν την έκανες, άρπαξε την ευκαιρία και γίνε ήρωας. Αν αρχίσεις τα μα ... μου ... δεν το είπα ακριβώς έτσι, δεν εννοούσα αυτό, θα συνεχίσω τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση και διάφορες άλλες τέτοιες μπούρδες ... το έχασες.

Θα ξεφτιλιστείς όσο δεν παίρνει. και μη γελιέσαι, δεν βρέχει.

Παραιτήσου και φύγε μετανάστης στη χώρα που ξέρεις να μιλάς και τη γλώσσα της.

Και μεις θα το εκτιμήσουμε, ακόμα κι αν είναι το μοναδικό αντίμετρο που πήρες, και θα σταματήσουμε να σε μουντζώνουμε.

Ο ανεκδιήγητος