Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Τραγωδία σε ζωολογικό κήπο στη Βρετανία: Τίγρης κατασπάραξε υπάλληλο

Την ζωή της έχασε την Δευτέρα μία γυναίκα στο ζωολογικό κήπο του Χάμερτον στη Βρετανία, όταν μία τίγρης ξέφυγε από τον περίβολο και τη...

Τραγωδία σε ζωολογικό κήπο στη Βρετανία: Τίγρης κατασπάραξε υπάλληλο

Την ζωή της έχασε την Δευτέρα μία γυναίκα στο ζωολογικό κήπο του Χάμερτον στη Βρετανία, όταν μία τίγρης ξέφυγε από τον περίβολο και της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η αστυνομία του Cambridgeshire εκλήθη στο σημείο περίπου στις 11.15 τοπική ώρα όταν «μια τίγρης διείσδυσε στον ενδιάμεσο χώρο όπου βρισκόταν μια φύλακας». «Δυστυχώς η φύλακας του ζωολογικού κήπου έχασε την ζωή της εκεί» συμπλήρωσε η αστυνομία. Ο ζωολογικός κήπος έκανε λόγο σε ένα δελτίο τύπου για «ένα σπάνιο δυστύχημα».


Μετά το περιστατικό, απομακρύνθηκαν όλοι οι επισκέπτες του ζωολογικού πάρκου, ενώ θα παραμείνει κλειστό Δευτέρα και Τρίτη, ώστε οι αρχές να εξετάσουν πως συνέβη το τραγικό δυστύχημα.


«Σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια του κοινού. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς ελπίζουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες μόλις μπορέσουμε» προστίθεται στην ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου, το οποίο φιλοξενεί τίγρεις Μαλαισίας και Βεγγάλης.