Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Μισισίπι: Και δύο παιδιά στους οκτώ νεκρούς - Συνελήφθη ο δράστης

Οκτώ άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς στο Μισισίπι των ΗΠΑ από το όπλο ενός 35χρονου άνδρα, με βαρύ ποινικό μητρώο.  Σύμφω...

Μισισίπι: Και δύο παιδιά στους οκτώ νεκρούς - Συνελήφθη ο δράστης

Οκτώ άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς στο Μισισίπι των ΗΠΑ από το όπλο ενός 35χρονου άνδρα, με βαρύ ποινικό μητρώο. 

Σύμφωνα με την Daily Leader ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένας βοηθός σερίφη, δύο γυναίκες και δύο παιδιά. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, ανέφερε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε τρία διαφορετικά σπίτια, στο Λίνκον Κάουντι και ότι οι αρχές συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 35χρονο άνδρα, σημειώνοντας πως είναι ακόμη πρόωρο το να εξαχθεί συμπέρασμα για το κίνητρο των δολοφονιών.

Ο Γουίλι Γκόρι Γκόντμπολτ, συνελήφθη αμέσως μετά τους πυροβολισμούς και υπάρχουν αναφορές ότι κρατούσε όμηρο ένα 16χρονο παιδί. Ο 35χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις επιθέσεων και ληστειών.

Σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα και αναφερόμενος στον βοηθό σερίφη, ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος και πως δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει.

Δήλωσε, επιπλέον, πως δεν ήθελε η αστυνομία να τον συλλάβει ζωντανό. «Πρόθεσή μου ήταν να με σκοτώσει ο Θεός. Ξέμεινα από σφαίρες», είπε ο 35χρονος.