Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους στην καριέρα του Φραντσέσκο Τότι

Ήταν κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή, αλλά κανείς φίλος του ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να το δεχθεί. Ο Φραντσέσκο Τότι, άλλωστε, α...

Ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους στην καριέρα του Φραντσέσκο Τότι

Ήταν κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή, αλλά κανείς φίλος του ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να το δεχθεί. Ο Φραντσέσκο Τότι, άλλωστε, αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό σύμβολο, που δύσκολα συναντάς όχι μόνο στη σύγχρονη εποχή του «βασιλιά των σπορ», αλλά διαχρονικά στο πιο λαοφιλές σπορ του πλανήτη μας.

Η αποχώρηση του μεγάλου αρχηγού της Ρόμα από την αγωνιστική δράση, σημάνει ταυτόχρονα και το τέλος μιας εποχής τόσο στους «τζιαλορόσι» όσο και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Οι τίτλοι τέλους αναμένεται να πέσουν στις 28 Μαΐου, στον αγώνα της μεγάλης του αγάπης κόντρα στην Τζένοα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Μόντσι, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, του οποίου η έναρξη της καριέρας του στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας θα συνδυαστεί με την αποχώρηση του ανθρώπου που αποτελεί «τοτέμ» για τον σύλλογο.

«Γνωρίζω ότι έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται και ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο από το πόστο που του έχει προσφερθεί. Θέλω κι εγώ να έχω πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Θέλω πολύ να μάθω όσα περισσότερα γίνεται από εκείνον, γιατί ξέρω τις σπουδαίες γνώσεις του για το ποδόσφαιρο...», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Ο Τότι έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο το μακρινό 1993 σε ένα ματς με αντίπαλο την Μπρέσια, για τα τελευταία τρία λεπτά εκείνης της αναμέτρησης. Από τότε φτάσαμε στο 2017, με τον 40χρονο αστέρα να έχει «γράψει» περισσότερες από 600 συμμετοχές με τη τζιαλορόσα φανέλα και να έχει σημειώσει 250 γκολ.