Οχιά δάγκωσε 8χρονη ενώ έπαιζε - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Εκτός κινδύνου

Έμεινε τρεις μέρες στην εντατική

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας το 8χρονο κοριτσάκι που μεταφέρθηκε από την Ηλεία μετά από δάγκωμα οχιάς.

Ο ενταντικολόγος και υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε: 

«Η μικρή Μαρία είναι εκτός μονάδας πλέον, πήγαν όλα καλά, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Έμεινε τρεις μέρες στην εντατική, έγιναν όλα όσα έπρεπε και πλέον είναι σε άριστη κατάσταση. Επικοινωνεί, είναι χαρούμενη και χαμογελαστή. Δεδομένου ότι βγήκε χθες από την εντατική σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει σπίτι της. Οι γονείς είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, λειτούργησε το σύστημα όπως έπρεπε. Είναι μία ευκαιρία να πούμε επειδή έρχεται και καλοκαίρι πως πρέπει να προσέχουν τα μικρά παιδιά κι αν τυχόν υπάρχει τσίμπημα και έχουν δείγμα ότι είναι φίδι, να ανατρέχουν αμέσως στα νοσοκομεία, όπως έκαναν και οι γονείς της Μαρίας».

Η μικρή Μαρία έπαιζε με τα αδέρφια της όταν την τσίμπησε μία οχιά, την οποία η μικρή δεν είχε αντιληφθεί. Αμέσως πήγε στους γονείς της οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο την μετέφεραν στο κέντρο Υγείας του Πύργου και από εκεί διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.


Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα 7672312500210023540

Τοπικές επιχειρήσεις

Ενημέρωση στο email σας

Εισάγετε το email σας:

Πρόσφατα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα

Προβολή επιχειρήσεων

item