Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

1η θέση για το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης στους Περιφερειακούς Αγώνες Γλώσσας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, η τρίτη φάση- σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - των 7ων Αγώνων Γλώσ...

1η θέση για το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης στους Περιφερειακούς Αγώνες Γλώσσας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, η τρίτη φάση- σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - των 7ων Αγώνων Γλώσσας και Ορθογραφίας «Χρίστος Τσολάκης», στην οποία πήρε μέρος η ομάδα του 6ου Γυμνασίου ως εκπρόσωπος των Γυμνασίων της Πιερίας, αφού είχε διακριθεί στον αντίστοιχο διαγωνισμό του νομού μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένα κτήριο που πραγματικά εντυπωσίασε όλους τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό. «Οικοδεσπότες» της τελικής αυτής φάσης ήταν ο Σύλλογος Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής «Φιλόλογος», καθώς και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φιλολόγων όλων των νομών που συμμετείχαν.


Διαγωνίστηκαν ομάδες από 8 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας και το ..εισιτήριο για τον τελικό πήραν το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους μαθητές της ομάδας μας και αντάμειψε την προσπάθειά τους, καθώς κέρδισαν την πρώτη θέση!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας : Πλέσσια Νίκο, Ζαΐμη Ειρήνη, Σατραζέμη Ελένη, Τσαϊτουρίδου Κατερίνα και Κραγιοπούλου Παναγιώτα για τη νίκη τους αυτή, αλλά και για την προθυμία με την οποία προετοιμάστηκαν και συνεργάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων Γλώσσας. Μας έκαναν πραγματικά περήφανους και χαρούμενους για την προσπάθειά τους. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που είναι αρωγός σε κάθε μας βήμα και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάλυψαν τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών και των συνοδών τους καθηγητών στη Θεσσαλονίκη.


Ο Διευθυντής
Νικ. Κωστόπουλος

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης