Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

13 μήνες - 3.000.000 προβολές

Στις 9 Απριλίου συμπληρώθηκαν 13 μήνες λειτουργίας του blog  Πιερία.  Το κοντέρ δείχνει 3.000.000 προβολές, που σημαίνει μεγαλύτερη ευ...

Στις 9 Απριλίου συμπληρώθηκαν 13 μήνες λειτουργίας του blog Πιερία. Το κοντέρ δείχνει 3.000.000 προβολές, που σημαίνει μεγαλύτερη ευθύνη για μας που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια την άνοιξη του 2016.

Ωστόσο από την αρχή οι αναρτήσεις μας δεν αφορούσαν μόνο την Πιερία. Ειδήσεις απ' όλη την Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο είναι μέσα στη καθημερινή θεματολογία του blog.

Από την αρχή προσπαθήσαμε να καλύψουμε μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Εκτός από την τρέχουσα επικαιρότητα, επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε καθημερινά θέματα που αφορούν την οικονομία, την πολιτική, την παιδεία, την υγεία, τη δικαιοσύνη, την εργασία, τον αθλητισμό, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την  τεχνολογία κ.α.

Μας απασχόλησαν θέματα κοινωνικά, αλλά και θέματα, που σχετίζονται με την ορθόδοξη πίστη και λατρεία.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον μας, αλλά και η δική σας ανταπόκριση για οτιδήποτε σχετίζεται με την εθνική άμυνα, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Μοιραστήκαμε μαζί σας τις ανησυχίες μας για το εξαιρετικά σοβαρό και δυσεπίλυτο πρόβλημα της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης, που ταλανίζει τη δύσμοιρη πατρίδα μας.

Ύστερα από δική σας απαίτηση, σταδιακά εμπλουτίσαμε τη θεματολογία μας με θέματα Lifestyle και θέματα που αφορούν τη Γυναίκα, τον άντρα και τις σχέσεις των δύο φύλων.

Σας παρουσιάσαμε μια σειρά από άρθρα, που υπογράφουν οι συνεργάτες μας, αλλά και άρθρα επιλεγμένα από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης θα βρείτε παραπομπή (link), που οδηγεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που αποτέλεσε την πηγή της δημοσίευσης. Αυτή μας η επιλογή έγινε συνειδητά και όχι μόνο για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Σεβόμαστε τον κόπο, που έχει καταβάλλει κάποιος για να δημιουργήσει μια πρωτότυπη δημοσίευση, αλλά ταυτόχρονα σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ελέγξετε εύκολα, την εγκυρότητα της ανάρτησης. Εξάλλου η δημοσίευση μιας άποψης δε σημαίνει ταυτόχρονα και την αποδοχή της. Η αρχική ευθύνη βαρύνει πρώτα τον αρθρογράφο και μόνο κατά ένα μέρος αυτόν, που την αναδημοσιεύει.

Η ιστορία λοιπόν ξεκίνησε αρχικά ως αστείο. Ήταν ένας τρόπος να γεμίσουμε το χρόνο μας. Ταυτόχρονα όμως ήταν και μια προσπάθεια να αναδειχθεί ένας λόγος διαφορετικός. Με σεβασμό πάντα στην αντίθετη άποψη, επιμείναμε στην προσπάθεια για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και θεωρούμε ότι μέχρι σήμερα το έχουμε καταφέρει.

Αν και δεν ήταν σκοπός μας να προκαλέσουμε, ωστόσο όταν χρειάστηκε δεν φοβηθήκαμε ν' αναδείξουμε τη διαφορετική μας άποψη. Η στάση μας αυτή φαίνεται ότι δικαιώνεται.

Σήμερα, 13 μήνες μετά, πάνω από 3.000.000 χρήστες του Internet από την Πιερία, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο έχουν επισκεφτεί τη σελίδα μας. Τους τελευταίους μήνες η επισκεψιμότητα ξεπερνά σταθερά τις 300.000 επισκέψεις το μήνα το οποίο σημαίνει πάνω από 10.000 επισκέψεις την ημέρα κατά μέσο όρο.

Συνολικός αριθμός προβολών στις 12 Απριλίου 2017
Η κατάταξη της Πιερίας ανάμεσα σε όλα τα blog πανελλαδικά στις 12 Απριλίου 2017 είναι αυτή που βλέπετε: Θέση 153 

Πανελλαδική κατάταξη ανάμεσα σε όλα τα blog στις 12 Απριλίου 2017

Κατανομή επισκέψεων ανά χώρα

Όλους εσάς, τους καθημερινούς επισκέπτες της Πιερίας, σας ευχαριστούμε θερμά και δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα σας, πάντα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο pieriakaterini2016@gmail.com

Στείλτε μας τις προτάσεις σας, τα σχόλια, την κριτική σας. Ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε ανακοινώσεις και δελτία τύπου. Οι καταγγελίες σας (επώνυμες ή ανώνυμες) θα ελέγχονται και εφόσον έχουν βάση θα αναρτώνται.

Ακολουθείστε μας στο facebook και αν σας αρέσει κοινοποιείστε την στο χρονολόγιό σας ή στους φίλους σας


Γίνετε μέλη της ομάδας μας και προσθέστε νέα μέλη, ώστε η ομάδα να μεγαλώσει και να γίνει μια δυνατή φωνή, που θα ακούγεται πολύ πιο μακριά από τα σύνορα της Πιερίας.

Ακολουθείστε μας στο twitter


ή στο pinterest

ή τέλος στο google+

Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, διαφημιστείτε στην Πιερία εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6943687272.

Η συντακτική ομάδα της Πιερίας