Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

11th Roma International Cup - 3η θέση για την Κ15 της Ακαδημίας Γιώτσα

Σημαντικές εμπειρίες για τους ποδοσφαιριστές της Κ15 και της Κ13 της Ακαδημίας Γιώτσα σε τουρνουά που διεξήχθη τις ημέρες του Πάσχα, στη...

11th Roma International Cup - 3η θέση για την Κ15 της Ακαδημίας Γιώτσα
Σημαντικές εμπειρίες για τους ποδοσφαιριστές της Κ15 και της Κ13 της Ακαδημίας Γιώτσα σε τουρνουά που διεξήχθη τις ημέρες του Πάσχα, στη Ρώμη της Ιταλίας, στο αθλητικό κέντρο La Borgeshiana Romana.

Επιτυχημένη πορεία για την Κ15 που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Giovanissimi 2002, έκανε δυνατές εμφανίσεις καταφέρνοντας να περάσει στα ημιτελικά, αποκλείστηκε όμως στον δρόμο για τον τελικό από την ιταλική Βarona Milan, η οποία τελικά κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά. 

Εξαιρετικές εμφανίσεις για την Κ13 που αγωνίστηκε στην Εssordienti 2004, την κατηγορία με τους περισσότερους ομίλους στο τουρνουά, σκόραρε 13 γκολ, είχε μία ήττα και μόλις 2 γκολ παθητικό, κατατάχθηκε 2η στον όμιλο της στα προημιτελικά και στη δεύτερη φάση έπαιξε για τις θέσεις 5-8, κατακτώντας την 6η θέση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο με δυνατούς αντιπάλους και να ζήσουν από κοντά μία ποδοσφαιρική διοργάνωση υψηλού επιπέδου που θα τους χαρίσει σίγουρα τις εμπειρίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν και να πετύχουν τον στόχο τους. Οι αποστολές : 

Κ15: (Βάγιας, Πανωλής, Μιχαλίτσιος, Γιώτσας, Καρανικόλας, Κουκοδήμος, Παπαθανασίου, Κουτσουμπέας, Γιαννούλης, Χριστοφορίδης, Παπανικολάου, Θεοδωρής)

Κ13: (Τσακνάκης, Καραγιαννίδης, Μέμμος, Αγάκος, Μπατζώνης, Φωκαΐδης, Αβραμίδης, Κωνσταντός, Καζακλάρης, Μπαλάσκας, Θεοδωρής)

Οι προπονητές: Γιώτσας Αστέριος, Κέπεντζης Σταμάτης.