Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ένα πουκάμισο αδειανό - Συγχαρητήρια από το Σύλλογο διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρουν τους μαθητές της θεατρικής ομάδας για την εξαίρετη παρουσία, το ή...

Ένα πουκάμισο αδειανό - Συγχαρητήρια από το Σύλλογο διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρουν τους μαθητές της θεατρικής ομάδας για την εξαίρετη παρουσία, το ήθος αλλά και την ερμηνεία κατά την συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τέχνης, που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με την έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. 

Στο διαγωνισμό κατέκτησαν το 1ο Βραβείο στους αγώνες θεάτρου, με εξαιρετικές κριτικές τόσο από την επιτροπή, όσο και από τους διοργανωτές και τους παριστάμενους επαγγελματίες του θεάτρου.

Η επιτροπή αξιολογώντας ιδιαίτερα την ερμηνεία του μαθητή Παναγιωτίδη Ηλία, θέσπισε για πρώτη φορά και του απένειμε βραβείο ερμηνείας

Συγχαίρουμε επίσης τις Καθηγήτριες, Κοτσαφτίκη Αικατερίνη και Χατζηιωαννίδου Σοφία, που με την καθοδήγησή τους βοήθησαν τους μαθητές και συνετέλεσαν τα μέγιστα σ’ αυτή την επιτυχία.

Με την ελπίδα ότι η διάκριση των μαθητών θα αποτελέσει έμπνευση για συνέχιση παρόμοιων δράσεων από όλους, τους ευχόμαστε πάντοτε επιτυχίες.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Κωνσταντίνος Πιπίλης

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ