Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Επεστράφησαν 55 μετανάστες από τη Μυτιλήνη: στην Τουρκία!

Ας αναφωνίσωμεν όλοι μαζί: Ζήτω το έθνος. Στα πλαίσια της υλοποίησης της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας 55 μετανάστες πήραν σήμερα το δρόμο της ...

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Επεστράφησαν 55 μετανάστες από τη Μυτιλήνη:  στην Τουρκία!
Ας αναφωνίσωμεν όλοι μαζί: Ζήτω το έθνος. Στα πλαίσια της υλοποίησης της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας 55 μετανάστες πήραν σήμερα το δρόμο της επιστροφής στην Τουρκία από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο τουρκικό λιμάνι του Δικελί.


Από τους 55 μετανάστες, οι 15 βρίσκονταν σε δομές στη Λέσβο, ενώ οι υπόλοιπο 40 μεταφέρθηκαν στο νησί από κέντρα στην Κόρινθο, την Ορεστιάδα, την Ξάνθη, την Κω, τη Λέρο και τη Σάμο. 

Είκοσι από τους επαναπροωθηθέντες κατάγονται από Αλγερία, πέντε από το Μαρόκο, τρεις από το Μπαγκλαντές, τέσσερις από το Αφγανιστάν, ένας από τη Σρι Λάνκα, ένας από το Ιράν και ένας από την Παλαιστίνη.

Ωστόσο η κοροϊδία πάει σύννεφο και ο μόνος κερδισμένος είναι ο Σουλτάνος. Μας στέλνει 250, παίρνει πίσω τους 50 και απειλεί:

"Να πέφτουν τα γρόσια, που μου υποσχεθήκατε, διαφορετικά θα σας στέλνω περισσότερους"

Την ίδια στιγμή οι κατατρεγμένοι όλου του κόσμου συνεχίζουν να φτάνουν και να παραμένουν στην Ελλάδα. Στοιβάζονται σε ακατάλληλες δομές, εκνευρίζονται, δημιουργούν επεισόδια, βάζουν και καμιά φωτιά, εκτονώνουν τις σεξουαλικές τους ορμές μεταξύ τους ή καμιά φορά εις βάρος κάποιας άτυχης φοιτήτριας και η ζωή συνεχίζεται.

Αντίθετα η κυβέρνηση δεν έχει πρόβλημα να ψεκάζει με χημικά τους πολίτες που η ίδια εκπαίδευσε ως αντιπολίτευση, όταν βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν. Μάλιστα εμφανίζεται και ο ψαλιδοχέρης, ο υπουργός των περικοπών να ειρωνεύεται

"Κάθε άνθρωπος που βγαίνει στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί είναι κέρδος για την κοινωνία"!!! 

Άστους να διαμαρτύρονται. Έτσι κι αλλιώς δεν φταίμε εμείς. Οι κακοί θεσμοί και η Δρακουλέσκου φταίνε.