Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Δεν είναι εγκλωβισμένοι κύριε Μουζάλα. Μπορούν να γυρίσουν πίσω.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας τρίβει τα χέρια του. Άλλοι 180.000 πρόσφυγες μπορεί να αριβάρουν, αν κ...

Δεν είναι εγκλωβισμένοι κύριε Μουζάλα. Μπορούν να γυρίσουν πίσω.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας τρίβει τα χέρια του. Άλλοι 180.000 πρόσφυγες μπορεί να αριβάρουν, αν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία.

No problem. Εμείς οι Μ.Κ.Ο και οι ΣΥΝ-τροφοι του κόμματος θα φροντίσουμε να να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας.

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στον κύριο Μουζάλα ποιας κυβέρνησης είναι υπουργός. Με 1.200.000 Έλληνες πολίτες ανέργους, θα έπρεπε να σκέφτεται πρώτα απ' όλα το δικό μας δικαίωμα στην εργασία.

Άλλωστε από όσους πρόσφυγες και μετανάστες ήδη φιλοξενούμε, κανείς δεν έχει δείξει επιθυμία για εργασία. Όλοι να φύγουν θέλουν. Να πάνε στη Γερμανία, να αναπαράγονται και να παίρνουν τα επιδόματα.

Αντί να σκέφτεσαι υπουργέ, πώς θα γεμίσεις με καταυλισμούς όλη τη χώρα, θα έπρεπε να επιταχύνεις τις διαδικασίες, ώστε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να αναλάβουν το βάρος, που τους αναλογεί. Μας είχες πει για 4.000-5.000 που θα έμεναν εδώ και ήδη είμαστε στους 60.000, που επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Κόπτεσαι να μάθουν γράμματα τα προσφυγόπουλα, αλλά πιο μπροστά θα έπρεπε να έχεις φροντίσει να μην κλείσει ούτε ένα ελληνικό σχολείο και να υπάρχουν δάσκαλοι και καθηγητές στις θέσεις στις 12 Σεπτεμβρίου, που είναι ο αγιασμός. Να θυμίσουμε ότι αγιασμός σημαίνει να πηγαίνει ο παπάς (και όχι ο ιμάμης) στα σχολεία την πρώτη μέρας λειτουργίας των σχολείων για να δώσει την ευλογία του ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Όσο για τη υγεία να μη μιλήσουμε καθόλου. Κάνε μια βόλτα στα νοσοκομεία. Αντίθετα το δικαίωμα στην υγεία για τον Έλληνα πολίτη καταπατείται άγρια, αφού εκτός των άλλων ξεχάσατε να ψεκάσετε κι έτσι εκτός από πρόσφυγες εισάγουμε και εξαφανισμένες λοιμώδεις και θανατηφόρες ασθένειες.

Στέγαση. Ντροπή σου! Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί, ειδικά όταν είναι προ των πυλών οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Το "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη" το ξέχασες και τώρα ψάχνεις σπίτια για να στεγάσεις τους αλλοδαπούς φίλους σου.