Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Στη ΜΕΘ η Νανά Καραγιάννη - Έχει πολυοργανική ανεπάρκεια - Ενα θαύμα περιμένει η οικογένειά της

Σε σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη, η οποία εδώ και χρόνια πάσχει από νευρ...

Στη ΜΕΘ η Νανά Καραγιάννη - Έχει πολυοργανική ανεπάρκεια - Ενα θαύμα περιμένει η οικογένειά της
Σε σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη, η οποία εδώ και χρόνια πάσχει από νευρική ανορεξία. 


Η δημοσιογράφος εισήχθη εσπευσμένα την Παρασκευή στο Γεώργιος Γεννηματάς, σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στην εντατική. Τελικά χθες βρέθηκε διαθέσιμο κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγία Ολγα, όπου και εν τέλει μεταφέρθηκε η Νανά Καραγιάννη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου είναι σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη. Η Νανά Καραγιάννη έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και όπως λένε οι γιατροί τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της. Το θετικό είναι πως δέχεται την φαρμακευτική αγωγή κάτι που δεν γινόταν τις πρώτες ώρες.


Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη η οποία παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική. 

«Η Νανά Καραγιάννη λαμβάνει φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή, παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένη. Με την αγωγή που λαμβάνει, οι γιατροί αισιοδοξούν ότι κάποια στιγμή θα συνέλθει. Θα μιλήσουμε για καλή κατάσταση όταν ξυπνήσει από το κώμα και αποσωληνωθεί. Αν όλα πάνε καλά, επιβάλλεται να κάνει εισαγωγή σε ένα έγκυρο και διαπιστευμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία μας», δήλωσε ο διοικητής της κλινικής, Μιχάλης Κούρτης.