Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Οι αναρτήσεις της μητέρας της Ασπασίας ... με αφορμή την Γιορτή του πατέρα

Χθες ήταν η γιορτή του Πατέρα και τα περισσότερα παιδιά, μικρά και μεγάλα ευχήθηκαν στους δικούς τους μπαμπάδες Χρόνια Πολλά. Όμως για...

Οι αναρτήσεις της μητέρας της Ασπασίας ... με αφορμή την Γιορτή του πατέρα
Χθες ήταν η γιορτή του Πατέρα και τα περισσότερα παιδιά, μικρά και μεγάλα ευχήθηκαν στους δικούς τους μπαμπάδες Χρόνια Πολλά.
Όμως για την νεαρή Ασπασία είναι μια τραγική ημέρα… Ο ίδιος της ο πατέρας τον Αύγουστο του 2013 την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Από τότε η 20χρονη είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι... Δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να κινηθεί....

Η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, έκανε δύο αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ, σχετικά με αυτή την ημέρα.

Η πρώτη ανάρτηση ήταν ειρωνική ενώ η δεύτερη αναφερόταν στον σύντροφο της, που έχει σταθεί στην Ασπασία σαν πραγματικός πατέρας!

Τι έγραψε στην ανάρτηση της:

Ο πατέρας είναι στήριγμα....Ο πατέρας είναι η οικογένεια....Ο πατέρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο παιδί...Ο πατέρας δίνει ζωή.... Στη δική μας περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν ....λίγο! Ο δικός μας μας την έδωσε κ νιώθοντας Θεός μας την πήρε πίσω..... Έτσι νόμισε τουλάχιστον....... Όμως, όλα αυτά που δεν πήρε ποτέ από τον βιολογικό πατέρα της, τα λαμβάνει από τον Κώστα.... ΑΓΑΠΗ, ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΖΩΗ......... Χρόνια πολλά λοιπόν μπαμπά Κώστα.....Να είσαι πάντα γερός για να μπορέσεις να με σηκώσεις.......Να είσαι καλά για να μπορέσεις να με κάνεις καλά.....Να είσαι πάντα ακμαίος για να μπορέσεις να σταθείς δίπλα μου κ να με παραδώσεις ........νύφη!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά μπαμπά, γιατί το αξίζεις.