Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσικοθεατρική παράσταση - Λαϊκή Οπερέτα "Το τραγούδι του νεκρού αδερφού"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσικοθεατρική παράσταση - Λαϊκή Οπερέτα "Το τραγούδι του νεκρού αδερφού" του Μίκη Θεοδωράκη, που πα...

Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσικοθεατρική παράσταση - Λαϊκή Οπερέτα "Το τραγούδι του νεκρού αδερφού"Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσικοθεατρική παράσταση - Λαϊκή Οπερέτα "Το τραγούδι του νεκρού αδερφού" του Μίκη Θεοδωράκη, που παρουσίασαν με εκπληκτική ερμηνεία η Θεατρική Σκηνή του Λυκείου Λιτοχώρου, η Λαϊκή Ορχήστρα και η Χορωδία του Ιδρύματος Σακελλαρίδη καθώς και ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας με τις καταπληκτικές φωνές των λιλιπούτιων τραγουδιστριών! 

Η συγκίνηση μεγάλη με το πλήθος των θεατών να καταχειροκροτούν όλους τους συντελεστές και τους ερμηνευτές. 

Ο πρόεδρος κ. Κάκκαλος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: την κ. Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Δήμαρχο του Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Δημόπουλο, τον Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη κ. Καϊτετζίδη, τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Καλαϊτζή και Ανατολή Κωνσταντινίδου καθώς και για τη στήριξη και συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της παράστασης. Επίσης μας τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος του Δήμου Κόνιτσας κ. Κατερίνα Δημαράτου - Καναβούρα. 

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν για την προσφορά τους από τον Αντιπρόεδρο κ. Καθαργιά Ευάγγελο στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Καλαϊτζή Αθανάσιο, από την Γεν. Γραμματέα κ. Καναβούρα Ελένη στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σακελλαρίδη κ. Χρήστο Σάλτα και από τον Αν. Γραμματέα κ. Φαρμάκη Γιάννη στη Λυκειάρχη κ. Μεταξία Τσιαργαλή ως εκπρόσωπο των καθηγητών και των μαθητών του Λυκείου Λιτοχώρου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της παράστασης. Ευχαριστούμε όλους τους Λιτοχωρίτες τους Θεσσαλονίκης και τους φίλους μας, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τους περιμένουμε στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα 

Ο Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος 
Κάκκαλος Θεόδωρος

Η Γραμματέας

Καναβούρα Ελένη