Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού απο το ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας

Οι Υπεύθυνοι του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας, μετά από επίπονες προσπάθειες, κατάφεραν να διαμορφώσουν τον κατάλληλο χώρο και να διασφαλίσουν τον α...

Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού απο το ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας
Οι Υπεύθυνοι του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας, μετά από επίπονες προσπάθειες, κατάφεραν να διαμορφώσουν τον κατάλληλο χώρο και να διασφαλίσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου το ΚΕ.ΣΥ.Π, να είναι έτοιμο να δεχθεί τους μαθητές που επιθυμούν να συμπληρώσουν το ΤΕΣΤ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, του Υπουργείου Παιδείας.

Το ΤΕΣΤ, που προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανιχνεύσουν τις κλίσεις, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους, να γνωρίσουν τον κόσμο της εργασίας, και στη συνέχεια, να κάνουν τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να δοθούν τα πρώτα ερεθίσματα, ώστε οι μαθητές να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης των χαρακτηριστικών του εαυτού τους.

Ήδη ξεκίνησαν οργανωμένες επισκέψεις των μαθητών, από Σχολεία του Νομού, και καταγράφηκαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.

Ως Υπεύθυνοι του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Ι. Καζταρίδη, ο οποίος ενθάρρυνε και διευκόλυνε αυτήν την δράση μας, και όλους τους χορηγούς που μας πρόσφεραν τον απαραίτητο εξοπλισμό (ALFA BANK, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, ΟΤΕ Α.Ε., ΙΕΚ Κατερίνης, ΚΕ.ΣΥ.Π. Βέροιας, 3ο ΓΕΛ Κατερίνης, 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, Ένωση Ποντίων Πιερίας, Εταιρία ¨ΣΑΜΨΩΝ¨ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.).

Το ΚΕ.ΣΥ.Π. είναι στη διάθεση των μαθητών που επιθυμούν να το επισκεφτούν ατομικά ή ομαδικά, να συμπληρώσουν το ΤΕΣΤ και να συζητήσουν τα αποτελέσματα με τους Υπευθύνους του, ώστε να λάβουν την κατάλληλη υποστήριξη για το κάθε στάδιο μετάβασης ή απόφασής τους.

Το ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνικά ραντεβού είναι: καθημερινά από 8.00 π.μ. έως 14.30΄μ.μ. και Δευτέρα και Παρασκευή και απογευματινές ώρες 17.00 μ.μ. έως 20.00΄μ.μ.

Το ΚΕ.ΣΥ.Π. στεγάζεται στο παράρτημα του 5ου - πλησίον της ΔΕΗ.

Οι Υπεύθυνοι του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας
Χαράλαμπος Αργυρόπουλος
Νίκος Φωτίου


Πηγή