Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Προτάσεις κατανομής των οργανικών θέσεων κλάδων ΠΕ07, ΠΕ05,ΠΕ08,ΠΕ19-20, ΠΕ32 ΚΑΙ ΠΕ18.41

Να αποστείλουν τις προτάσεις τους για την κατανομή των οργανικών θέσεων κλάδων ΠΕ07, ΠΕ05,ΠΕ08,ΠΕ19-20, ΠΕ32 ΚΑΙ ΠΕ18.41, ζητά ο υπουρ...


Να αποστείλουν τις προτάσεις τους για την κατανομή των οργανικών θέσεων κλάδων ΠΕ07, ΠΕ05,ΠΕ08,ΠΕ19-20, ΠΕ32 ΚΑΙ ΠΕ18.41, ζητά ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, αφού λάβουν υπόψη τους την υπουργική απόφαση περί ιδρύσεων, συγχωνεύσεων και καταργήσεων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.

Να ληφθούν αυστηρά υπόψη οι ανάγκες των διδακτικών ωρών: 

Ο υπουργός Παιδείας επισημαίνει στους Διευθυντές Εκπαίδευσης πως πρέπει να ληφθούν αυστηρά υπόψη οι ανάγκες των διδακτικών ωρών στο διδακτικό αντικείμενο της αντίστοιχης ειδικότητας, σύμφωνα με το ΕΩΠΔ, σε κάθε σχολική μονάδα και να προταθούν στα σχολεία στα οποία οι εκπαιδευτικοί θα καλύπτουν το μεγαλύτερο αριθμό ωρών του υποχρεωτικού ωραρίου και τα οποία θα αποτελούν τα σχολεία ορισμού των οργανικών θέσεων.

Εντός της ίδιας ή όμορων ομάδων σχολείων: 

Σε περιπτώσεις μη συμπλήρωσης του υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου οι διδακτικές ώρες που υπολείπονται θα συμπληρώνονται σε άλλη/ άλλες σχολικές μονάδες εντός της ίδιας ή όμορων ομάδων σχολείων, τονίζει ο Κώστας Γαβρόγλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ