Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Κωνσταντίνου και Ελένης: η μεγάλη αποκάλυψη 19 χρόνια μετά

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχαν δώσει οι πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς Κωνσταντίνου και Ελέχνης, Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου, ε...

Κωνσταντίνου και Ελένης: η μεγάλη αποκάλυψη 19 χρόνια μετά

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχαν δώσει οι πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς Κωνσταντίνου και Ελέχνης, Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου, είχαν αποκαλύψει ότι αρχικά δεν είχαν την υποστήριξη του καναλιού για αυτήν τη δουλειά, καθώς όλοι θεωρούσαν ότι δε θα έκανε νούμερα.

Ακόμα και οι ίδιοι οι ηθοποιοί της δεν πίστευαν ότι θα την παρακολουθούσε το κοινό και για αυτό πολλές φορές, οι ίδιοι αυτοσχεδίαζαν στους διαλόγους τους, αγνοώντας εντελώς το σενάριο.

Χάρη σε αυτό όμως, γεννήθηκε η πιο γνωστή ατάκα της σειράς, που ακόμα και σήμερα όλοι αναγνωρίζουν. Η φράση «Μωρή Κατακουζήνα», που όλοι ξέρουν και αγαπουν και που εμφανίζεται σε πάρα πολλές σκηνές όταν η Ελένη θέλει να τσατίσει τον αντιπαθητικό συγκάτοικο της, επειδή πιθανότατα της έχει πετάξει κάποια κακία, είναι αποτέλεσμα αυτοσχεδιασμού.


Σύμφωνα με τη Ράντου, ακριβώς επειδή αυτή και οι συμπρωταγωνιστές της θεωρούσαν τη σειρά ασήμαντη, ήταν εντελώς ελεύθεροι στα γυρίσματα, όμως φαίνεται ότι το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού εδώ και 19 χρόνια η σειρά παίζει σε επανάληψη με επιτυχία.

Αν όμως εκείνη γνώριζε το μέλλον της σειρά, όπως παραδέχεται δε θα τολμούσε ποτέ να ξεστομίσει το «Μωρή Κατακουζήνα».