Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στη Λευκάδα

Την ταυτότητα δυο πιτσιρικάδων που λήστεψαν με ανεξήγητη αγριότητα έναν ηλικιωμένο στη Λευκάδα, εξακρίβωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλει...

Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στη Λευκάδα

Την ταυτότητα δυο πιτσιρικάδων που λήστεψαν με ανεξήγητη αγριότητα έναν ηλικιωμένο στη Λευκάδα, εξακρίβωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και σχημάτισαν σε βάρος τους και σε βάρος των γονέων τους δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Οι δύο ανήλικοι είχαν επιτεθεί το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε έναν 71χρονο που περπατούσε ανυποψίαστος και τον είχαν χτυπήσει για να κάμψουν κάθε αντίδρασή του.

Στη συνέχεια, είχαν αρπάξει από την τσέπη του 60 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί τρέχοντας. Μετά την αναγνώρισή τους από το θύμα, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Ένας άλλος «άγουρος» κακοποιός, ηλικίας μόλις 14 χρόνων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Μεσολόγγι το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα αφ' ότου είχε μπει σε μια καφετέρια και είχε «βουτήξει» από ένα τραπέζι ένα κινητό και ένα... πακέτο τσιγάρα! Μαζί με τον 14χρονο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου οδηγήθηκαν οι γονείς του που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Το ίδιο «δρομολόγιο» προς τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ακολούθησαν ένας ανήλικος μόλις 15 χρόνων και ο 18χρονος συνεργός του, που συνελήφθησαν στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης όταν άρπαξαν το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης που κινούνταν πεζή, το οποίο είχε μέσα όλα κι όλα δέκα ευρώ. Σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.