Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

12χρονη έριξε κατσαρόλα με βραστό νερό στην 11χρονη φίλη της ενώ κοιμόταν

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη, όταν ένα 12χρονο κοριτσάκι πήρε μια κατσαρόλα με καυτό νερό και το πέταξε στο κεφάλι μ...

12χρονη έριξε κατσαρόλα με βραστό νερό στην 11χρονη φίλη της ενώ κοιμόταν

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη, όταν ένα 12χρονο κοριτσάκι πήρε μια κατσαρόλα με καυτό νερό και το πέταξε στο κεφάλι μιας 11χρονης φίλης της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Οι δύο κοπέλες φέρεται να τσακώθηκαν πριν το συμβάν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Τζαμονέισα Μέριτ να κοιμηθεί στο σπίτι της κοπέλας που προχώρησε σε αυτήν την αψυχολόγητη κίνηση (μαζί ήταν και ένα άλλο κοριτσάκι).

Η 11χρονη, που κοιμόταν σε έναν καναπέ, ξύπνησε μέσα σε φρικτούς πόνους, όταν περίπου στις 4:00 δέχτηκε στο πρόσωπο και το σώμα το βρασμένο υγρό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Μπρονξ.

Η 12χρονη συνελήφθη και της αποδόθηκαν κατηγορίες, ενώ η Αστυνομία πιστεύει πως η «ιδέα» της ήρθε από ένα διαδικτυακό παιχνίδι που έχει μεγάλη απήχηση στο Facebook, το οποίο λέγεται «hot water challenge».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κοπέλα που έριξε το καυτό νερό πάνω στη φίλη της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενη τη μητέρα της, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Έτσι, η Ανίγια Γκραντ Στιούαρτ παραμένει σε παρακολούθηση, μήπως και επιχειρήσει ξανά απόπειρα αυτοκτονίας.