Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Θα είχαν σωθεί τα δυο παιδιά από την Κομοτηνή αν φορούσαν κράνος

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής έχει προκαλέσει το δυστύχημα με τον θάνατο δύο νεαρών που επέβαιναν σε μηχανάκι και έπεσαν μέσα...

Θα είχαν σωθεί τα δυο παιδιά από την Κομοτηνή αν φορούσαν κράνος

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής έχει προκαλέσει το δυστύχημα με τον θάνατο δύο νεαρών που επέβαιναν σε μηχανάκι και έπεσαν μέσα σε ρέμα. Οι δύο νέοι ανασύρθηκαν νεκροί από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Ροδόπης. Ο ένας 19 ετών κι ο άλλος 15 επέβαιναν στο μοτοποδήλατο και, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, αν φορούσαν κράνος θα ενδεχομένως να είχαν σωθεί.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του ο Alpha, ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, σχολίασε πως «ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Καρφώθηκαν σε ένα τμήμα μπετού που ήταν στο αρδευτικό κανάλι και χτύπησαν το κεφάλι. Μόνο στο κεφάλι και τα δύο παιδιά. Άμα φορούσαν κράνος θα είχαν σωθεί και οι δύο. Δεν είχαν καθόλου εκδορές σε άλλο σημείο του σώματός τους».

Το χωριό τους έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς οι δύο νέοι έφυγαν για να πάνε σε γειτονικό χωριό και να μοιραστούν τη χαρά φίλων τους που παντρευόντουσαν. «Δεν εκτινάχθηκαν, τα βρήκαν νεκρά πιασμένα πάνω στο μηχανάκι», τόνισε η πρόεδρος της κοινότητας Σάλπης, Μαριάνθη Σουργουτσίδου.