Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Η απίστευτη φοροδιαφυγή συνεχίζεται!

Μεγαλώνει ο «κύκλος της παρανομίας» στο Γαϊδουρονήσι ή Χρυσή όπως είναι η άλλη ονομασία του, αφού οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ βγάζουν λαβράκια όχι ...

Η απίστευτη φοροδιαφυγή συνεχίζεται!

Μεγαλώνει ο «κύκλος της παρανομίας» στο Γαϊδουρονήσι ή Χρυσή όπως είναι η άλλη ονομασία του, αφού οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ βγάζουν λαβράκια όχι με λέπια αλλά με …. «ουρά» !
Όπως προκύπτει από την εμβάθυνση του φορολογικού ελέγχου, στις τέσσερις καντίνες που λειτουργούν στην παραλία, υπήρχαν συνολικώς 8 «μαϊμού» ταμειακές μηχανές.

Ανενόχλητη η επιχείρηση

Το Γαϊδουρονήσι, όπου βρίσκονται οι τέσσερις καντίνες με τις «μαϊμού» ταμειακές, αποτελεί προστατευόμενο μέρος από τη Natura, κι ως εκ τούτου απαγορεύεται να εγκατασταθεί εκεί οτιδήποτε, ούτε καν καρέκλα, πόσο μάλλον μια καντίνα- «χρυσορυχείο».

Πώς λειτουργούσε, λοιπόν, ανενόχλητη η επιχείρηση, που φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει άδεια λειτουργίας; Ποιος έκανε τα στραβά μάτια στα καραβάκια με τους τουρίστες που πηγαινοέρχονταν; Υπάρχουν ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Εφορίας για το πρωτοφανές σκάνδαλο; Είχαν κινηθεί διαδικασίες για την αποβολή της επιχείρησης από το Γαϊδουρονήσι κι αν όχι για ποιόν λόγο;

Από τις έρευνες, που ξεκίνησαν μόλις πάτησαν το πόδι τους στο νησί οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, προκύπτει ότι οι καντίνες είχαν 8 «μαϊμού» ταμειακές μηχανές, που εξέδιδαν πλαστές αποδείξεις. Πόσες ήταν αυτές; Μέχρι τώρα έχουν μετρηθεί 22.100 και η καταμέτρηση ….συνεχίζεται.

Ακόμη και καφετέρια Μουσείου δεν έκοβε αποδείξεις!

«Λουκέτο» 48 ωρών μπήκε στην καφετέρια του Νομισματικού Μουσείου στην Αθήνα, καθώς δεν είχε εκδώσει 12 αποδείξεις.

Σε άλλο περιστατικό, στο Ηράκλειο Κρήτης, ένα κατάστημα νυφικών έκλεισε για 48 ώρες, καθώς δεν είχε κόψει απόδειξη για νυφικό αξίας 2.000 ευρώ.

«Λουκέτα» μπήκαν και σε δύο λούνα-παρκ σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου