Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Επιτέθηκαν σε αγρότη με τσεκούρι και σκεπάρνι στην Κρήτη

Έρευνες για τα αίτια της άγριας επίθεσης που δέχθηκε χθες το απόγευμα ένας 43χρονος αγρότης έξω από το θερμοκήπιό του στην Ιεράπετρα. ...

Επιτέθηκαν σε αγρότη με τσεκούρι και σκεπάρνι στην Κρήτη

Έρευνες για τα αίτια της άγριας επίθεσης που δέχθηκε χθες το απόγευμα ένας 43χρονος αγρότης έξω από το θερμοκήπιό του στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε ο ίδιος στους γιατρούς του νοσοκομείου Ιεράπετρας όπου και εμφανίστηκε αιμόφυρτος με τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα χέρια, το απόγευμα της Τρίτης, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο θερμοκήπιο του δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον χτύπησαν με τσεκούρι και σκεπάρνι που κρατούσαν.

Στη συνέχεια, όπως λέει το cretapost όταν ο 43χρονος σωριάστηκε στο έδαφος, οι δύο άγνωστοι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Λίγο αργότερα, το ίδιο το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του.

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο ανδρών, αλλά παράλληλα διερευνούν τις σχέσεις ή τις ενδεχόμενες διαφορές του θύματος, καθώς τα χαρακτηριστικά της επίθεσης παραπέμπουν περισσότερο σε «προειδοποίηση» μαφιόζικου τύπου, προϋποθέτοντας την ύπαρξη μιας σοβαρής προσωπικής διαφοράς που δεν έχει λυθεί. Η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς το 43χρονο θύμα της επίθεσης θεωρείται ένας από τους πιο φιλήσυχους κατοίκους της περιοχής, που δεν είχε προηγούμενα με κανέναν.