Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο

Ένας άνθρωπος νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών είναι ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης με μαχαίρι που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σ...

Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο

Ένας άνθρωπος νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών είναι ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης με μαχαίρι που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή Μπάρμπεκ, στο Αμβούργο.

Ο δράστης, σύμφωνα με την εφημερίδα bild είναι μουσουλμάνος και πριν επιτεθεί φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έδρασε μόνος. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πληροφορία «δείχνει» προς την πλευρά της τρομοκρατίας, η αστυνομία του Αμβούργου, έως αυτή την ώρα δεν έχει αποκλείσει τη ληστεία ως κίνητρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Αμβούργου ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση, ωστόσο συμβουλεύει τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, ο δράστης είχε καταφέρει απανωτά χτυπήματα στον άνθρωπο που τελικά υπέκυψε: Οι αστυνομικοί που έφθασαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση στο σημείο προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο άνθρωπος εξέπνευσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Φωτογραφία του δράστη που δημοσίευσε η Bild