Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Δεν πέρασε στον τελικό η Εθνική Πόλο ‑ Μάχη το Σάββατο για το χάλκινο μετάλλιο

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της οικοδέσποινας Ουγγαρίας στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρ...

Δεν πέρασε στον τελικό η Εθνική Πόλο ‑ Μάχη το Σάββατο για το χάλκινο μετάλλιο

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της οικοδέσποινας Ουγγαρίας στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης και γνώρισε την ήττα με 7-5 (τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-1, 1-1).

Εξαιρετική η Εθνική ομάδα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα βρέθηκε να προηγείται με 3-4, αλλά στη συνέχεια ο απίθανος Νάγκι με σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων επέτρεψε στην Ουγγαρία να πετύχει ένα σερί 4-0 και να προκριθεί στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική μας θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο το Σάββατο στις 16.00 (ώρα Ελλάδος) με τον ηττημένο του 2ου ημιτελικού μεταξύ Σερβίας και Κροατίας.

Τα ζευγάρια της τετράδας είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2005, στο Μόντρεαλ, όταν η εθνική έχασε από την Ουγγαρία, αλλά στο «μικρό» τελικό νίκησε την Κροατία και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιό της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα