Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

6ος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο 83ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Μετά την ολοκλήρωση και της Β'φάσης του 83ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης καταλαμβάνει την 6η ...

6ος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο 83ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Μετά την ολοκλήρωση και της Β'φάσης του 83ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης καταλαμβάνει την 6η θέση σε σύνολο 26 σωματείων, τόσο σε μετάλλια όσο και στην συνολική βαθμολογία. 

Αυτό αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στον όμιλο, το πάθος με το οποίο συμμετέχουν τόσο οι αθλητές, προπονητές, διοίκηση αλλά και οι γονείς των αθλητών μας.

Όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζει κάθε σωματείο, είτε οικονομικά, είτε διοικητικά θα πρέπει να ξεπερνιούνται με μόνο γνώμονα το καλό των αθλητών ...... Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης είναι εδώ, κοιτάει μπροστά, για μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες. 

Ένα μεγάλο συγχαρητήρια εκτός τους αθλητές μας που δίνουν την ζωή τους γι αυτό που λέγεται κωπηλασία θα πρέπει να εκφράσουμε και στους προπονητές μας Γιώργο Μπικογιάννη και Κατερίνα Φυτοπούλου και ένα τεράστιο "ευχαριστώ" σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Βαγγέλης Καρπούζας