Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Το 15 δεν πρόκειται να επαναληφθεί ... είπε η Θεανώ. Ωχ!

Ήταν πριν από 3 μέρες σε κάποια από τις πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές. Καλεσμένη η Θεανώ με χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Έτσι κι αλλ...

Το 15 δεν πρόκειται να επαναληφθεί ... είπε η Θεανώ. Ωχ!

Ήταν πριν από 3 μέρες σε κάποια από τις πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές. Καλεσμένη η Θεανώ με χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Έτσι κι αλλιώς όλα βαίνουν καλώς.

"Η δόση είναι εξασφαλισμένη"
"Η δόση είναι εξασφαλισμένη"

Θα πρέπει να το είπε πάνω από 10 φορές. Προσπαθούσε να πιστέψει κι η ίδια και μου θύμισε τη διαφήμιση, όπου ο  Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάνει πρόβες μπροστά στον καθρέφτη, για το πώς θα ζήτησει από την Τράπεζα ρύθμιση για το δάνειό του.

Έτσι κι η Θεανώ. Δεν άκουγε τις ερωτήσεις. Έδινε μόνο απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχε προβάρει στο σπίτι.

"Η δόση είναι εξασφαλισμένη. Το 15 δεν πρόκειται να επαναληφθεί"

Τι εννοεί ο ποιητής ή μάλλον η ποιήτρια;; Αν εννοεί το 2015, και βέβαια δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Τι μας περνάτε; Για ηλίθιους;

Πράγματι το 15 ψηφίζαμε σαν ηλίθιοι ΣΥΡΙΖΑ γιατί νομίζαμε ότι αυτοί είναι διαφορετικοί από τους άλλους. Μόνο που το "διαφορετικοί" το εννοούσαμε "καλύτεροι" και όχι "10 φορές χειρότεροι".

Όμως το 15 έγιναν και άλλα πράγματα ... που δεν τα ξεχνάμε. Θυμόμαστε τις ουρές στα ΑΤΜ. Θυμόμαστε πόσο εθνικά υπερήφανοι αισθανθήκαμε λέγοντας το ΟΧΙ, που κάποιοι μετέτρεψαν ΝΑΙ σε όλα. Θυμόμαστε ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να "εισβάλλουν" στην χώρα μας καλεσμένοι του νέου καθεστώτος. Και φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις εκατοντάδες αυτοκτονίες που συνεχίστηκαν και το 2015 και συνεχίζονται και σήμερα.

Η ιστορία θα γράψει για το 2015, όπως έγραψε για το 1453 ή το 1922. Το θέμα είναι να μην ξεχνάμε και να θυμόμαστε πάντα σε ποιους χρωστάμε την "ευτυχία" μας.

Τα γεμιστά τα φτιάχνεις με κιμά ή με σκέτο ρύζι;

Ο ανεκδιήγητος