Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Πυροβολισμοί στην Παναγία των Παρισίων: Άνδρας επιτέθηκε με σφυρί κατά αστυνομικών

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν το δράστη  - Οι τουρίστες κλείστηκαν μέσα στο Ναό για να προστατευτούν - Ελαφρά τραυματίας ένας αστυνομικός...

Πυροβολισμοί στην Παναγία των Παρισίων: Άνδρας επιτέθηκε με σφυρί κατά αστυνομικών

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν το δράστη  - Οι τουρίστες κλείστηκαν μέσα στο Ναό για να προστατευτούν - Ελαφρά τραυματίας ένας αστυνομικός

Ένας άνδρας που επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων εξουδετερώθηκε και συνελήφθη. Με αυτά τα λόγια τα γαλλικά Μέσα περιγράφουν την επίθεση με σφυρί που εξαπέλυσε άγνωστος εναντίον αστυνομικού έξω από το Ναό.

Ο άγνωστος τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό αλλά στη συνέχεια πυροβολήθηκε από τους συναδέλφους του που τον τραυμάτισαν στο στήθος. 

Στην περιοχή, μια από τις πλέον κεντρικές της γαλλικής πρωτεύουσας αλλά και τις πλέον πολυσύχναστες, επικράτησε πανικός με τους πολίτες που ήταν έξω από την Εκκλησία να τρέχουν να σωθούν και όσους ήταν μέσα στην Παναγία να μένουν εκεί, αφού η Αστυνομία τους διέταξε να μην μετακινηθούν. 

Ο άγνωστος έμεινε για αρκετή ώρα τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο έως ότου στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο που τον μετέφερε με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο. 


Στο μεταξύ η αστυνομία είχε διατάξει τον αποκλεισμό της περιοχής και είχε μέσω twitter δώσει εντολή στους πολίτες και τους τουρίστες να μην πλησιάζουν στο σημείο.