Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Οικογένεια με ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.)

Όπως  το τυρί από αιγοπρόβειο γάλα δεν είναι φέτα, όπως ο αφρώδης οίνος δεν είναι σαμπάνια, έτσι και οποιουδήποτε είδους κοινόβιο δεν ...

Οικογένεια με ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.)

Όπως  το τυρί από αιγοπρόβειο γάλα δεν είναι φέτα, όπως ο αφρώδης οίνος δεν είναι σαμπάνια, έτσι και οποιουδήποτε είδους κοινόβιο δεν μπορεί να ονομάζεται οικογένεια.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του. Μάλιστα με πρόσφατο νόμο μπορεί  κανείς απλά να δηλώνει τι φύλο επιθυμεί να είναι. Δεν έχει σημασία τι λέει το DNA σου, αλλά τι υπάρχει μες στο μυαλό σου. Δηλώνεις τι θέλεις να είσαι και αυτό θα είσαι ... μέχρι ν' αποφασίσεις και πάλι ότι θέλεις ν' αλλάξεις.

Πρόσφατο είναι επίσης και το σύμφωνο συμβίωσης και οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών. Γιατί όμως λέγονται ομόφυλα; Αφού με μια απλή δήλωση μπορεί ο ένας από τους δύο ν' αλλάξει φύλο κι έτσι αυτομάτως ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να γίνει ετερόφυλο. Έτσι κι αλλιώς οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους και σε λίγο θα χρειαστεί να εφεύρουμε μία καινούργια γλώσσα για να μπορούμε να συνεννοούμαστε χωρίς να κινδυνεύουμε με φυλάκιση.

Στο προσεχές μέλλον, όπως ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε στην ΛΟΑΤΚΙ  κοινότητα, θα τους δοθεί η δυνατότητα να υιοθετούν και παιδιά. Όλα καλά λοιπόν και όλα "φυσιολογικά" πλέον και με τη βούλα του νόμου.

Την "εξέλιξη" δεν μπορούμε να την εμποδίσουμε, τουλάχιστον όμως ας προστατεύσουμε τα κεκτημένα, προστατεύοντας με νόμο όσες λέξεις μας έμειναν, πριν αλλάξουν κι αυτές σημασία. Γι' αυτό λοιπόν καταθέτουμε την ακόλουθη πρόταση:

Ο όρος οικογένεια δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για οποιοδήποτε κοινόβιο, παρά μόνο αν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Κάθε οικογένεια λοιπόν θα πρέπει να περιλαμβάνει δύο γονείς, δηλαδή έναν μπαμπά (αρσενικό με γονίδια ΧΥ), μία μαμά (θηλυκό με γονίδια ΧΧ) και τα παιδάκια τους που έχουν προκύψει από γέννα ή από υιοθεσία. Προαιρετικά μπορεί να περιλαμβάνονται παππούδες, δηλαδή οι πρόγονοι των γονέων και εγγόνια, δηλαδή οι απόγονοι των παιδιών.

Επομένως ο όρος οικογένεια θα είναι Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Φυσικά όπως συμβαίνει και με το φύλο, τα υπόλοιπα κοινόβια θα μπορούν να διαλέξουν έναν όρο για να αυτοπροσδιοριστούν, ο οποίος όμως δεν θα περιλαμβάνει ως συνθετικό τη λέξη οικογένεια.

Προστατεύουμε λοιπόν τις αξίες και τις αρχές με τις οποίες μεγαλώσαμε. Δημιουργούμε παραδοσιακές οικογένειες, τρώμε μόνο φέτα και όχι λευκό τυρί, πίνουμε τσίπουρο ή ρετσίνα και προτιμούμε (εφόσον υπάρχει η δυνατότητα) την παραδοσιακή αναπαραγωγή, την οποία επιθυμούμε να διδάσκονται τα παιδιά μας στο σχολείο.

Εκπρόσωποι της κοινότητας S.F.M.C. (Straight, Father, Mother,Children)