Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

«Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς. Εκλεκτός ο Λουτσέσκου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας ο Βλάνταν Ιβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να είναι ο πιθ...

«Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς. Εκλεκτός ο Λουτσέσκου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας ο Βλάνταν Ιβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του. 

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποκαλύπτει δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «novosti.rs» ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό παραιτήθηκε από τον πάγκο της ομάδας. 

Το δημοσίευμα αυτό όμως δεν μένει εκεί, αλλά δίνει και συνέχεια στο ρεπορτάζ, αναφέροντας το όνομα του εκλεκτού του Ιβάν Σαββίδη για τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά. Πρόκειται για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου ο οποίος είναι ελεύθερος έχοντας αποχωρήσει από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις με τον Λούμπος Μίχελ, καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν. 

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα αυτό, την στιγμή που οι φήμες στη Σερβία που θέλουν τον Ίβιτς να αναλαμβάνει την Παρτίζαν φουντώνουν κάθε ώρα που περνάει. 

Το σχετικό δημοσίευμα...