Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Πες μου τι μήνα γεννήθηκες, να σου πω τι λουλούδι είσαι

Ήρθε η στιγμή να μάθετε - σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη - ό,τι ο μήνας που έχετε γεννηθεί αντιστοιχεί σε κάποιο λουλούδι, καθώ...

Πες μου τι μήνα γεννήθηκες, να σου πω τι λουλούδι είσαι

Ήρθε η στιγμή να μάθετε - σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη - ό,τι ο μήνας που έχετε γεννηθεί αντιστοιχεί σε κάποιο λουλούδι, καθώς και το τι ακριβώς αυτό σημαίνει για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας.

Διαβάστε παρακάτω για τους μήνες και τα άνθη τους και ανακαλύψτε περισσότερα για το άτομο σας.

Ιανουάριος - Γαρύφαλλο

Το συγκεκριμένο λουλούδι είναι το σύμβολο της ομορφιάς, της γοητείας, της αγάπης, της γενναιότητας και της φιλίας. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν αυτόν το μήνα είναι συνήθως φιλόδοξοι, προστατευτικοί με την οικογένεια και πολύ δεμένοι με τους φίλους τους.



Φεβρουάριος - Βιολέτα

Είναι το λουλούδι της πίστης, της αγνότητας, της πίστης και του ρίσκου. Οι άνθρωποι που αντιστοιχούν στη βιολέτα είναι ώριμοι, έχουν ισχυρή θέληση και πολύ καλή διαίσθηση.



Μάρτιος - Νούφαρο

Θεωρείται το λουλούδι της θετικής στάσης στη ζωή, της στοργής και συμπάθειας. Τα άτομα αυτού του μήνα είναι ιδιαίτερα ευγενικά και θέλουν να φροντίζουν τους άλλους.



Απρίλιος - Μαργαρίτα

Συμβολίζει την αθωότητα, την ευτυχία, τη νεότητα, τη φύση και την αγάπη. Οι άνθρωποι της μαργαρίτας είναι ευτυχισμένοι, γεμάτοι αγάπη και θέλουν να μεταδίδουν το χαμόγελο τους στους άλλους.



Μάιος - Κρίνος

Είναι το σύμβολο της ελπίδας, της πίστης και της αγνότητας. Οι άνθρωποι του κρίνου είναι πιστοί φίλοι, ενώ διαθέτουν γλυκύτητα και πρακτικό μυαλό.



Ιούνιος - Τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την αγάπη, το θαυμασμό και τη φιλία, ενώ αν κάποιος ανήκει σε αυτόν το μήνα είναι ευσυγκίνητος άνθρωπος και ρομαντικός.



Ιούλιος - Δελφίνιο

Έντονη αίσθηση του χιούμορ και συμπάθεια εκπέμπουν όσοι γεννήθηκαν το μήνα αυτού του λουλουδιού, που αποτελεί το σύμβολο της χαράς και της ευτυχίας.



Αύγουστος - Γλαδιόλα

Οι άνθρωποι αυτού του λουλουδιού πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά και αγωνίζονται σκληρά στη ζωή. Το λουλούδι αυτό είναι σύμβολο της μνήμης, της αφοσίωσης και της αγάπης για την οικογένεια.



Σεπτέμβριος - Ζέρμπερα

Συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και τη φροντίδα και όποιος έχει γεννηθεί στο μήνα της είναι πολύ καλός ακροατής για τους φίλους του, ενώ πάντα μένει προσηλωμένος στους στόχους του.



Οκτώβριος - Καλέντουλα

Σύμβολο της άνεσης, της γοητείας και του έντονου μαγνητισμού, χαρίζει στους ανθρώπους άψογες διαπραγμετευτικές ικανότητες, γεγονός που τους κάνει εξαιρετικούς ηγέτες.



Νοέμβριος - Χρυσάνθεμο

Είναι συνώνυμο του πλούτου και της απόλαυσης. Οι άνθρωποι του λουλουδιού αυτού είναι ευγενικοί, συμπονετικοί και ειλικρινείς.



Δεκέμβριος - Νάρκισσος

Το σύμβολο της διασκέδασης και του πλούτου. Αντιπροσωπεύει ανθρώπους δυνατούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση.