Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Και οι οικογένειες των δασκάλων και Καθηγητών δωρεάν στις σύγχρονες κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας στον Άγιο Ανδρέα

Και οι οι οικογένειες των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα μπορούν από φέτος να κάνουν δωρεάν (σ.σ. πέρ...

Και οι οικογένειες των δασκάλων και Καθηγητών δωρεάν στις σύγχρονες κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας στον Άγιο Ανδρέα

Και οι οι οικογένειες των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα μπορούν από φέτος να κάνουν δωρεάν (σ.σ. πέρσι οι υπάλληλοι του υπ. Παιδείας κατέβαλαν συμβολική συνδρομή περίπου 2 ευρώ την ημέρα) στις  σύγχρονες κατασκηνώσεις του υπουργείου Παιδείας που βρίσκονται στον Αγιο Ανδρέα, περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα.

Ήδη ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου ανέθεσε  στους:

α) Σύλλογο Υπαλλήλων Κ.Υ. Υπουργείου Παιδείας (Σ.Υ.Κ.Υ.Υ.Π.),

β) Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.),

γ) Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (Π.Ο.Σ.Υ.Π.),

δ) Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.), για το έτος 2017 και ειδικότερα για την περίοδο μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου 2017, την οργάνωση για την λειτουργία του τμήματος Α των καταλυμάτων του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα.

Η διοίκηση του τμήματος Α των καταλυμάτων που θα ασκηθεί από τ Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)  και  θα τελεί υπό την άμεση εποπτεία της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Κτιριακής και Υλικοτεχνικής Υποδομής του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Για την εύρυθμη λειτουργία του, το τμήμα Α των καταλυμάτων θα στελεχωθεί με ανάλογο αριθμό υπαλλήλων / εκπαιδευτικών, κατόπιν σχετικής αιτιολογημένης εισήγησης του Δ.Σ.

Στο τμήμα Α των καταλυμάτων θα διαμείνουν εν ενεργεία υπάλληλοι μέλη του Σ.Υ.Κ.Υ.Υ.Π. και της Π.Ο.Σ.Υ.Π., με τις οικογένειές τους, καθώς και εκπαιδευτικοί, μέλη της Ο.Λ.Μ.Ε. και
της Δ.Ο.Ε., με τις οικογένειές τους.

Για τη διαμονή των υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών, δύναται να καταβληθεί συνδρομή, το ποσό της οποίας θα ορισθεί με όμοια απόφαση, μετά από πρόταση του Δ.Σ. του
τμήματος Α των καταλυμάτων, για την κάλυψη των έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών.

Οι περίοδοι διαμονής, ο αριθμός και η επιλογή των υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών που θα διαμείνουν, θα καθορισθούν με απόφαση του Δ.Σ. του τμήματος Α των καταλυμάτων, ανάλογα με τον αριθμό των λειτουργικών οικίσκων που θα παραδοθούν από την Αυτοτελή Διεύθυνση Κτηριακής και Υλικοτεχνικής Υποδομής του ΥΠ.Π.Ε.Θ.