Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Η απόλυτη κτηνωδία: Οι τζιχαντιστές έδωσαν σε μία μάνα να φάει το παιδί της!

Συγκλονίζει η συνέντευξη της Βιάν Ντακίλ, η οποία μίλησε για τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών στο αιγυπτιακό Extra News TV.   Όπ...

Η απόλυτη κτηνωδία: Οι τζιχαντιστές έδωσαν σε μία μάνα να φάει το παιδί της!

Συγκλονίζει η συνέντευξη της Βιάν Ντακίλ, η οποία μίλησε για τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών στο αιγυπτιακό Extra News TV.  

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Κρατούσαν φυλακισμένη σε κελί μια γυναίκα γιαζίντι, για τρεις ημέρες, χωρίς φαγητό και νερό. Μετά, τις έφεραν ένα πιάτο με ρύζι και κρέας και εκείνη το έφαγε, γιατί πεινούσε πολύ. Όταν τελείωσε, της είπαν “μαγειρέψαμε τον -ενός έτους- γιο σου και... μόλις τον έφαγες”!

Η Ντακίλ, που είναι πλέον βουλευτής του Ιρακινού κοινοβουλίου και γιαζίντι περιέγραψε επίσης πώς μέλη του Ισλαμικού Κράτους αιχμαλώτισαν επτά αδερφές και πώς η μικρότερη από αυτές, δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια του ανήμπορου πατέρα της.

“Ένα από τα κορίτσια είπε πως πήραν έξι από τις αδερφές της. Η μικρότερη αδερφή της, 10 ετών, βιάστηκε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της”.




Η βουλευτής δήλωσε ότι ο λαός της έχει φτάσει σε σημείο να ξαναγοράζει από τους φανατικούς ισλαμιστές τις απαχθείσες συζύγους και κόρες. Οι γιαζίντι γνώρισαν σφαγές από τα χέρια των μαχητών του ISIS, ενώ οι γυναίκες τους έχουν απαχθεί μαζικά για να χρησιμεύσουν ως σκλάβες του σεξ.